Soulja Boy Tell ‘Em – HML

Soulja Boy

Végre megjelent a sok audió után Soulja Boy legfrisebb videoklipje a “HML – Hit My Line” című alkotás. A zene szerintem eléggé adja, illetve a hozzá készített videó is elég látványos lett, tele van a szokásos hip-hop kellékekkel úgy mint fuksz, jó csajok és jó kocsik.

Az is egészen biztos hogy Soulja Boy oda van a német kocsikért is, vagy pedig a BMW szponzorálta a klip egy részét, ugyanis számos alkalommal látjuk a BMW logót és autóit a videóban. Nyilván a jó csajok elengedhetetlenek szinte majd midegyik rap klipben, ezért ez is tele van velük, és hát igen gusztán rázzák a popsikat a csajok.

Úgyhogy a szép tengerparti villából való kiálátás mellett ez az optikai élmény is emeli magát a videót. A szöveg nem túl bonyolult, gyémánt a nyakamban stb stb.
Nem lett rossz, de véleményem szerint olyan eget rengető sem.

Soulja Boy Tell ‘Em – HML


Korábbi Soulja Boy hírekHirdetés

2018.10. – Soulja Boy új zenéje a – Larry Bird

Soulja BoySoulja Boy vadonatúj dala a “Larry Bird” épp csak most frissen jelent meg, de nem lett egy rossz dal.

Mondjuk az is egészen biztos, hogy nem lesz belőle egy világsláger, de egy egész hallgatható dalra sikeredett. A dalban, mint a címéből is kiderül Larry Bird profi kosárlabdázó áll az új dal témájának középpontjában.

Soulja Boy az elmúlt pár évben nem jelentkezett olyan dolgokkal amikből valamiféle nagy durranás sikeredett volna, de lehet hogy csak az inspirációit gyűjti ahhoz hogy olyan mértékű sikereket tudhasson ismét magáénak mint a Tell’em – Crank That.

Nem tehetségetelen ugyan a srác, de igazán nagy durranás, ez az egy száma volt ezidáig. Majd kiderül mit tartogat számára a jövő. Mindenesetre mi figyelemmel követjük hogy alakul a karrierje.

Addig is itt tudhátok meghallgatni

Soulja Boy – Larry Bird


2018.10. – Soulja Boy – Bitcoin zsír új nóta

Soulja BoySoulja Boy mostanában elég aktívnak tűnik, és sorra dobálja kifelé az újabbnál újabb dalait a világhálóra.

A Bitcoin című felvétele nekem személy szerint kimondottan bejön, az ütem teljesen szétszedi a füledet, és magával is ragad.

Észre sem veszed de ahogy hallgatod például munka mellé a fülesedben, automatikusan elkezdesz rá bólogatni.

Aki szereti Soulja Boy zenei stílusát, annak mindenképpen be fog jönni a dal.

Klip egyelőre nem tudni, hogy várható-e majd bármelyik új dalához, de mindenképpen jó lenne egy új Soulja videoklip, mert az már elég régen volt.

F*sza kis nóta lett!

Soulja Boy – Bitcoin


2018.10.- Soulja Boy – Run Up A Bag – új dal

Soulja BoySoulja Boy neve sokak számára egyet jelent a Tell’em Crank That című világslágerrel, pedig azért ennél lényegesen sokszínűbb előadóról beszélünk Soulja esetében.

Amikor az a dal készült, akkor az egyik legjobban nézett dalok között tartották számon, de annak már idestova 9 éve.

Számos ismert előadóval és rapperrel dolgozott már együtt az elmúlt évek során, többek között olyanokkal mint Migos, Gucci Mane, Shawty Lo, vagy akár épp 50 Cent.

Most úgy néz ki ráérzett erre az új vonalra, és ő is kipróbálta magát ebben az új hangzásvilágban.
Ez lett a végeredménye.

Soulja Boy – Run Up A Bag