Azet & Albi – Sin City – premier

Azet

Azet ismét robbantott most Albi oldalán egy kemény balkáni helyszínen forgatott videóval.

A dal a Sin City címet kapta a párostól és témáját tekintve az Albániából Európába történő kábítószerkereskedelem illetve a nyomorból való kitörés eszközeként való bemutatása figyelhető meg.

A dal az idén Azet 2020 szeptember 11-én megjelenő Fast Life 2 albumán lesz megtalálható, amely az előzetes várakozásokat is felül fogja múlni az előzetes közvéleménykutatások alapján. De ez majd kiderül hamarosan hogy be is váltja e a hozzá fűzött reményeket.

Mindenféleképpen úgy tűnik hogy egy bivalyerős albumon dolgoznak a srácok Azettal az élen, az eddig megjelent promó anyagok és kész dalok alapján.

Ha a német hiphop szerelmese vagy, mindenképpen kövess minket és pörgesd az új motyókat.

Addig is itt az Albival közös Sin City.

AZET & ALBI – SIN CITY (prod. by Lucry & Suena)


Minden tudnivaló a Azet-ről


Azet élete és karrierje

Azet - KMN

Azet, vagyis polgári nevén Granit Musa, 1993 március 6-én született Podujevo városában Koszovóban, a volt Jugoszlávia területén. Származását tekintve koszovói albán.

Azet, a német albán rapper Azet kiadott egy stúdióalbumot, egy együttműködési albumot, két kibővített darabot és harminchat single dalt, valamint hét kislemezt előadóművészként.

Azet 2018-ban mutatta be az első stúdióalbumát, a Fast Life-ot, és debütált a listákon az első helyen Németországban, Ausztriában és Svájcban, amely szintén öt single-t adott ki, mint például Gjynah, 9 Milly, Ketten Cartier, Kriminell és nevezetesen a Qa Bone, amely Németországban arany minősítést kapott, de Európa más chartjain is jó eredményt ért el.

Hasonló sikert ért el 2019-ben a későbbiekben felállított, a Zuna Super Plus albummal, amely a toplisták tetején szerepelt Németországban, Ausztriában és a második helyen Svájcban. Az album négy kislemezt született, mint például Skam koh, Lelele, Wenn die Sonne untergeht, Hallo Hallo és Fragen.

Sikere és népszerűsége azóta is töretlen és sikert sikerre halmoz csapatával a KMN Gang-gel.


Azet videók és klipek

AZET X DHURATA DORA – LASS LOS

AZET – SEELE (prod. by Jugglerz)

AZET – FAST LIFE (prod. by m3) #KMNSTREET VOL. 1

Sofiane – Remontada Ft. Azet [Clip Officiel]


Azet diszkográfia

  • Azet – Mango EP (2019)
  • Azet – Super Plus (2019)
  • Azet – Fast Life (2018)

Korábbi Azet hírek

Hamarosan