Azet – klippremier az oldalon

Azet robbantott az új szóló dalával a Neue Welt albumáról, ami hamarosan dropplni fog!
Az albán származású német rapper visszatért a játékba az egykori Fast Life korszakot idéző agresszív hangvételű stílussal.

A dal témája felöleli hogy milyen nehéz is volt neki 13 éves korától egyedül a család eltartó szerepet magára vállalni ugyanis édesapja tolószékbe kényszerült egy baleset következtében, továbbá nyers és kimondott érzelmekkel van tele a szöveg, és egyfajta önéletrajzi ihletésű alkotásnak is lehet venni ezt az őszinte és nyers vallomást.

A címe albánul annyit jelent hogy: „Én vagyok

Azet

A klipet Sonan Productions készítette, a testvérpár nem olyan rég kezdett el dolgozni Granit Musa-val. A testvérek fantasztikus képi világot, illetve dramaturgiailag is egy hatalmasat alkottak. Szó van itt lényegében mindenről ami egy „bevándorlótvégigkísérhet Németországban : drogügyletek, „Stress mit die Polizei”, piszkos pénzek, fegyverek.

A rapper véleményem szerint az egyik legsokszínűbb és leghitelesebb előadók egyike a német rap játékban.
Ajánlom mindenkinek a dalt meghallgatásra! Ez igazi vérbeli deutschrap, pláne annak aki szerette Azet vagy a KMN erőteljesebb cuccait!

AZET – UNE JAM (prod. by Lucry & Suena)

Szerző: Maros Dominik / Rap.hu


Minden tudnivaló Azet-ről


Azet élete és karrierje

Azet - KMN

Azet, vagyis polgári nevén Granit Musa, 1993 március 6-én született Podujevo városában Koszovóban, a volt Jugoszlávia területén. Származását tekintve koszovói albán.

Azet, a német albán rapper Azet kiadott egy stúdióalbumot, egy együttműködési albumot, két kibővített darabot és harminchat single dalt, valamint hét kislemezt előadóművészként.

Azet 2018-ban mutatta be az első stúdióalbumát, a Fast Life-ot, és debütált a listákon az első helyen Németországban, Ausztriában és Svájcban, amely szintén öt single-t adott ki, mint például Gjynah, 9 Milly, Ketten Cartier, Kriminell és nevezetesen a Qa Bone, amely Németországban arany minősítést kapott, de Európa más chartjain is jó eredményt ért el.

Hasonló sikert ért el 2019-ben a későbbiekben felállított, a Zuna Super Plus albummal, amely a toplisták tetején szerepelt Németországban, Ausztriában és a második helyen Svájcban. Az album négy kislemezt született, mint például Skam koh, Lelele, Wenn die Sonne untergeht, Hallo Hallo és Fragen.

Sikere és népszerűsége azóta is töretlen és sikert sikerre halmoz csapatával a KMN Gang-gel.


Azet videók és klipek

AZET X DHURATA DORA – LASS LOS

AZET – SEELE (prod. by Jugglerz)

AZET – FAST LIFE (prod. by m3) #KMNSTREET VOL. 1

Sofiane – Remontada Ft. Azet [Clip Officiel]


Azet diszkográfia

  • Azet – Mango EP (2019)
  • Azet – Super Plus (2019)
  • Azet – Fast Life (2018)

Korábbi Azet hírek

2020.08. – Azet & Albi – D&G – Bomba sláger!!

Azet - KMNBombaként robbant Azet & Albi vadonatúj slágere a D&G az interneten. Az elmúlt három dal alapján a srácok egy kib*szottul durva párost alkotnak ők ketten. A dal egyébként a Fast Life 2 albumon lesz majd megtalálható, amely szeptemberben érkezik, de már most előrendelhető az ismert csatornákon keresztül. Azet hozza a korábbi KMN Gang hangzást, mégis fel lehet benne fedezni a megújulást, illetve az aggresszívabb és még az eddig megszokottnál is dinamikusabb irányba történő elmozdulást.

A videóban sem gyermekmese látható, hanem teletűzdelve a kőkemény utcai klisékkel, kigyúrt behajtókkal, rafinált “üzletemberekkel” akik gondolkodás nélkül rálépnek az ember torkára, ha arról van szó. Az albán maffiára amúgy is jellemző, hogy nem sokat cicóznak ha nincs más megoldás.

A videót a Sonan Productions készítette el, a zenei alap pedig annak a Lucrynak a nevéhez fűződik, akivel Azet már számtalanszor dolgozott már együtt, így elég jól érzi azt, hogy milyen talpalávaló passzol a legénységnek.

A videóba hívtak azért haverokat is, de nem hiszem hogy sokaknak kedve szottyant volna egy ilyen forgatásba beleszólni elnézve a csapatot. KMN Gang újra támad és változatlanul tartja az erős utcai pozícióját a német rap csillagos egén.  Azt hiszem kijelenthető, hogy egy új megasláger születésének vagyunk szem és fültanúi. Egyszóval odab*szták a srácok!

Legyetek rajta!

AZET & ALBI – D&G (prod. by Lucry)


2020.07. – Azet & Albi – Sin City – premier

Azet - KMN GANGAzet ismét robbantott most Albi oldalán egy kemény balkáni helyszínen forgatott videóval.

A dal a Sin City címet kapta a párostól és témáját tekintve az Albániából Európába történő kábítószerkereskedelem illetve a nyomorból való kitörés eszközeként való bemutatása figyelhető meg.

A dal az idén Azet 2020 szeptember 11-én megjelenő Fast Life 2 albumán lesz megtalálható, amely az előzetes várakozásokat is felül fogja múlni az előzetes közvéleménykutatások alapján. De ez majd kiderül hamarosan hogy be is váltja e a hozzá fűzött reményeket.

Mindenféleképpen úgy tűnik hogy egy bivalyerős albumon dolgoznak a srácok Azettal az élen, az eddig megjelent promó anyagok és kész dalok alapján.

Ha a német hiphop szerelmese vagy, mindenképpen kövess minket és pörgesd az új motyókat.

Addig is itt az Albival közös Sin City.

AZET & ALBI – SIN CITY (prod. by Lucry & Suena)