Zsé – megjelent vadonatúj dala a Bonita

Zsé - Zsé Music

Megjelent a legújabb Zsé legújabb dala a Bonita egy ütős és szexi videóklip formájában.

Ez a dal kicsit eltér a Zsé által képviselt megszokott stílustól, hiszen sokkal dallamosabbra, bulizósabbra sikeredett. Mondjuk ezt pontosan így is tervezte el, ugyanis szeretne ezen a téren is kicsit jobban mozogni kicsit kísérletezgetni, kipróbálni ezt a stílust, hogy lássa mennyire jön be ez a hallgatóknak.

A klip egy budapesti parkolóban forgott le, a hátteret pedig egy nagyon tehetséges és dekoratív hölgy táncolta be plusz három szép kiállású VW Scirocco is tovább emelte.

Az MRG Beats stúdióban készült el a dal ami az első közösen kiadott trekkjük, de természetesen nem az utolsó.
“Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal!” – emelte ki Zsé.

Zsé -Bonita (Offical Music Video)


Korábbi Zsé hírek

2020.07. – Zsé – Menetelek – zsír új verdás klip

ZséMegjelent Zsé legújabb dala és a hozzá forgatott vadonatúj videoklipje amely a Menetelek címet kapta az előadótól.

A klipben egy mindenképpen biztosan kijelenthető, hogy Zsé és a spanjai márka hűek autók terén, ugyanis  a csillagos márka nagy hívei, különböző tuningolt és f*sza felniken guruló Mercedes-Benz verdákat lehet látni a jelenetek alatt.

A videót a Zsével korábban is együtt dolgozó Snittman Picture alkotta meg. A keverés pedig a Teswér csapattal átütő sikereket elérő Hibrid nevéhez fűződik.

Jó kis street érzést ad, amilyen egyszerű olyan frankó. Nem ad többet mint amit üzenni akar vele az előadó, ugyanakkor harmóniában vannak a szövegrészek és a klip vizuális megoldásai.

Real cumó lett, ahogy Zsétől eddig is megszokhatták a hallgatói. Pörgessétek!

ZSÉ – Menetelek


2020.05. – Zsé X Csena – Kísérnek dalpremier

Zsé - ZséMusicMegjelent Zsé és Csena “Kísérnek” című dala amit ajánlok figyelmetekbe, mert nagyon jól sikerült. Közös barátságuk úgy kezdődött, hogy Csena elküldte egyik dalát Zsé-nek hogy kikérje a véleményét róla.

“Mikor pedig meghallgattam nagyon megtetszett a stílusa és én rákérdeztem nem e lenne kedve egy közös dalt össze dobni velem”. Csena pedig örömmel beleegyezett így bele is vágtak a dal munkálataiba.

Csena készítette hozzá az alapot valamint a refrént is ami nagyon tetszett Zsoltnak, mert szerinte egy nagyon tehetséges srác jó volt vele dolgozni. A verzék pedig Zsé alkotásai.

“Ha rajtam múlik lesz még közös dalunk amit már reméljük klippel együtt tudunk publikálni, de ez még majd kialakul.”

“Addig is pörgesse mindenki teljes hangerőn aki velük van! Písz!”

Itt tudjátok meghallgatni az új dalukat!

ZSÉ X CSENA – Kísérnek (OFFICAL AUDIO)


2019.08. – Itt az új Zsé & Andy klip a Villanás

Zsé-Csernyi ZsoltMegjelent Zsé és Andy legújabb közös dala a hozzá leforgatott videóklippel Villanás címen. Ez a mostani dal egy érzelmesebb alkotás lett, ugyanakkor ütemesebb és “pattogósabb” hangzásvilággal bír, az érzelmesebb hangulata mellett.

A dal munkálatai kapcsán Zsé kifejtette hogy ez számára ez egyfajta szintlépés, hiszen a felvételek és a dalhoz kapcsolódó stúdiós munkálatok Hibrid stúdiójában készültek el.
A rapper szerint ez egy nagyon jól sikerült kis dal lett, amire az eddigiek mellett szintén nagyon büszke. A közös munka annyira tetszett neki, hogy a jövőben is Hibriddel tervezi a közös stúdiózást.

Maga az új videó Dunaharasztin forgott, amely igazán jó hangulatban telt el. A sok poénkodás és nevetés mellett a munkára is száz százalékosan odafigyeltek és beleadtak apait és anyait. Mindezt jól tükrözi az elkészült dal és videó is.

Összegezve, egy nagyon jó hangulatú és profi munkát sikerült összehozniuk. A képi anyag rögzítését és a vágást is a Snitman Pictures készítette el számukra, mellyel olyannyira elégedett volt Zsé, hogy a jövőben is velük tervezi a közös munkákat.
Csekkoljátok a csatornáját és ha tetszik amit nyom iratkozzatok fel! ✌️

Zsé & Andy- Villanás


2019.07. – Zsé – Márkanők (klippremier)

Zsé - VillanásHamarosan érkezik ZSÉ új szóló dala “Márkanők” címen, amely egy kicsit provokatívabb odamondósabb hangvételű dal és klip lesz.

A Márkanők címet azért is kapta mert elsődlegesen a hölgyekhez fog szólni, de azon belül is azokhoz akik mindenek felé helyezik a divatot és a pénzt így csak a csillogásra figyelnek, más értékek nem vagy kevésbé fontosak számukra. Persze tisztelet a kivételnek már ha van ilyen!

A dalról magáról egy pár gondolat, alapvetően egy trap alapra készült alkotás lesz és egy kicsit más stílusú mint az eddig megszokott dalai, Zsé beleadott mindent így jól sikerült ez is.

Persze nagyon kíváncsi a hallgatói véleményekre, vagyis a ti visszajelzéseitekre nagyon számít, úgyhogy nyugodtan kommenteljetek majd a videója alá. Amennyiben sok pozitív visszajelzést kap tőletek erre az irányú stílusra az új dala kapcsán, akkor készülni fognak még a jövőben ilyen jellegű alkotások Zsé-től.

Tehát aranyásó hölgyek kapaszkodjatok és figyeljetek mert július végén érkezik” Márkanők” című dal, amely egy Lyric videóklippel együtt jelentet majd meg Zsé.

Addig is csekkoljátok Zsé dalait a csatornán, és ha tetszik támogasd egy feliratkozással.
Itt tudtok feliratkozni Zsé YouTube csatornájára ahol a július végén megjelenő “Márkanők” című videója mellett megtaláljátok az összes eddigi dalát is.

Zsé -Márkanők


2019.05. – Zsé & Andy – Magadba vívod (klippremier)

ZséMegjelent Zsé & Andy legújabb klipje amely a “Magadba vívod”  címet kapta a duótól. A videoklipet Felsőványtól nem messze forgatták le egy régi kápolnánál és annak környékén.

A forgatás jó hangulatban és vidáman telt, mind a két szereplő nagyon élvezte a felvételeket, a kellemes környezetben így csak a munkára koncentráltak a munkálatok alatt.

A dal felvételei és a klip vágási valamint egyéb utómunkálatai Érden a Nortyx hangstúdióban készültek el. Külön köszönetüket küldik Tóth Péternek és Ossó Balázsnak. Egy erős dalt sikerült így összehozniuk amely mély mondanivalót tartalmaz és őszintén szívből szól.

Andyval már készítettek egy közös dalt Zsé, ezért esett rá ismét a választása ebben a dalban is mint közreműködő.

Az alapot Mbeatz készítette el Zsé számára. A felvételekért külön köszönet illeti Ady Árpádot is.

Úgy gondolják hogy bele adták szívüket és lelküket, éppen ezért szerintünk nagyon jól sikerült, és remélik hogy mindenkinek egyaránt tetszeni fog majd miután meghallgatják az új dalt.

Zsé elmondta nekünk hogy a jövőben pontos közreműködések még nincsenek megbeszélve, de szívesen készítene más előadókkal is közös dalt, nyitott az együttműködésre más zenészekkel bármilyen irányba.

Hallgassátok és kommenteljétek!

Zsé & Andy – Magadba vívod


Zsé élete és karrierje

Zsé

Zsé története

Sziasztok Zsé vagyok!

Az én művész nevemnek nincs igazán nagy története. Akkor kaptam ezt a nevet mikor az első dalomat mentünk rögzíteni. Megérkeztünk a helyszínre körbevezettek minket, bemutatták a stúdiót és mikor elkezdtük a munkát, megkérdezte a hangmérnök hogy mi is a művész nevem. Erre azt válaszoltam neki hogy hát azzal még nem annyira foglalkoztam így mélyebben és ugye a keresztnevemből adódóan ami Zsolt jött így a Zsé. A hangmérnök pedig felvetette, hogy mit szolnék a Zsé névhez? Nekem pedig megtetszett és hát végül maradt ez. Közel másfél éve kezdtem el mélyebben foglalkozni a rap zenével, természetesen már gyerekkorom óta szeretem és hallgatom.

Akik Zsé-t motiválták

Leginkább hazai előadókat mint Giajjenno, Essemm, Awful, Rico hallgatom. Már régóta fontolgattam azt, hogy kipróbálnám magam ebben a műfajban. Írogattam a szövegeket de mindig mire elkészültem vele úgy éreztem nem lettek elég jók. Aztán folyamatosan próbáltam, hogy lehet játszani a rímekkel és lassan kezdtem ráérezni, persze nem vagyok még profi, de úgy érzem egy egész jó úton indultam el. Elkezdtem már kész alapokra próbálni a kész szövegeket és hát megfogott ez az egész alkotói világ.

Zsé karrier indulása

Akkor határoztam el azt, hogy belekezdek és elkezdem nyomni a dalokat. Felkerestem a Nortyx hangstúdiót ahol nagyon kedves és segítőkész volt vele a tulajdonos, aki egyben a hangmérnököm is volt. Rögzítettük az első dalomat ami a Harcos címet kapta. Majd ezt követően készítettünk hozzá egy videoklipet is. Időben ezután érkezett az Utca Sztori, Tarkón a kezed és a legfrissebb a Nem Felejtem című dalok. A Nem felejtem című dalomban egy kedves hölgy ismerősöm Kiss Andrea működik közre, akivel tervezünk még közös dalokat a jövőben. Persze nyitott vagyok közreműködésekre más előadókkal is. Az eddigi dalaimról nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a hallgatóktól, ennek pedig nagyon örülök és ez még jobban motivál engem a zenélés kapcsán. Aki szereti a rap zenét meg is érti a soraimat. Én úgy gondolom, hogy aki belevág egy ilyen műfajba csak úgy lehet hiteles, ha a dalokban van tartalom és van benne mondanivaló azaz egy úgynevezett görbetükör.

Zsé jövőbeni tervei

Természetesen szeretnék minél feljebb jutni azon a bizonyos “ranglétrán”. Ami tudom nem lesz könnyű és sok a feltörekvő előadó manapság, de nincs megállás töröm előre a saját utam. A dalok sorban fognak érkezni, folyamatosan ezen vagyok. Hamarosan érkezik legújabb dalom ami a Magadba vívod címen lát majd napvilágot.
Csekkoljátok a dalaimat! Ameddig nem érkezik a legújabb ajánlom Nektek a Nem felejtem című legfrisebbet.
Pacsi mindenkinek!

Zsé & Andi Nem felejtem