Zsé & Andy – Magadba vívod (klippremier) 🎥

Zsé - Rap.hu

Megjelent Zsé & Andy legújabb klipje amely a “Magadba vívod”  címet kapta a duótól. A videoklipet Felsőványtól nem messze forgatták le egy régi kápolnánál és annak környékén.

A forgatás jó hangulatban és vidáman telt, mind a két szereplő nagyon élvezte a felvételeket, a kellemes környezetben így csak a munkára koncentráltak a munkálatok alatt.

A dal felvételei és a klip vágási valamint egyéb utómunkálatai Érden a Nortyx hangstúdióban készültek el. Külön köszönetüket küldik Tóth Péternek és Ossó Balázsnak. Egy erős dalt sikerült így összehozniuk amely mély mondanivalót tartalmaz és őszintén szívből szól.

Andyval már készítettek egy közös dalt Zsé, ezért esett rá ismét a választása ebben a dalban is mint közreműködő.

Az alapot Mbeatz készítette el Zsé számára. A felvételekért külön köszönet illeti Ady Árpádot is.

Úgy gondolják hogy bele adták szívüket és lelküket, éppen ezért szerintünk nagyon jól sikerült, és remélik hogy mindenkinek egyaránt tetszeni fog majd miután meghallgatják az új dalt.

Zsé elmondta nekünk hogy a jövőben pontos közreműködések még nincsenek megbeszélve, de szívesen készítene más előadókkal is közös dalt, nyitott az együttműködésre más zenészekkel bármilyen irányba.

Hallgassátok és kommenteljétek!

Zsé & Andy – Magadba vívod

Zsé élete és karrierjeHirdetés

Zsé története

Sziasztok Zsé vagyok!

Az én művész nevemnek nincs iagzán nagy története. Akkor kaptam ezt a nevet mikor az első dalomat mentünk rögzíteni. Megérkeztünk a helyszínre körbevezettek minket, bemutatták a stúdiót és mikor elkezdtük a munkát, megkérdezte a hangmérnök hogy mi is a művész nevem. Erre azt válaszoltam neki hogy hát azzal még nem annyira foglakkoztam így mélyebben és ugye a keresztnevemből adódóan ami Zsolt jött így a Zsé. A hangmérnük pedig felvetetette, hogy mit szolnék a Zsé névhez? Nekem pedig megtetszett és hát végül maradt ez. Közel másfél éve kezdtem el mélyebben foglalkozni a rap zenével, természetesen már gyerekkorom óta szeretem és hallgatom.

Akik Zsé-t motiválták

Leginkább hazai előadókat mint Giajjenno, Essemm, Awful, Rico hallgatom. Már rágóta fontolgattam azt, hogy kipróbálnám magam ebben a műfajban. Írogattam a szövegeket de mindig mire elkészültem vele úgy éreztem nem lettek elég jók. Aztán folyamatosan próbáltam, hogy lehet játszani a rímekkel és lassan kezdtem ráérezni, persze nem vagyok még profi, de úgy érzem egy egész jó úton indultam el. Elkezdtem már kész alapokra próbálni a kész szövegeket és hát megfogott ez az egész alkotói világ.

Zsé karrier indulása

Akkor határoztam el azt, hogy belekezdek és elkezdem nyomni a dalokat. Felkerestem a Nortyx hangstúdiót ahol nagyon kedves és segítőkész volt vele a tulajdonos, aki egyben a hangmérnököm is volt. Rögzítettük az első dalomat ami a Harcos címet kapta. Majd ezt követően készítettünk hozzá egy videoklipet is. Időben ezután érkezett az Utca Sztori, Tarkón a kezed és a legfrissebb a Nem Felejtem című dalok. A Nem felejtem című dalomban egy kedves hölgy ismerősöm Kiss Andrea működik közre, akivel tervezünk még közös dalokat a jövőben. Persze nyitott vagyok közreműködésekre más előadókkal is. Az eddigi dalaimról nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a hallgatóktól, ennek pedig nagyon örülök és ez még jobban motivál engem a zenélés kapcsán. Aki szereti a rap zenét meg is érti a soraimat. Én úgy gondolom, hogy aki belevág egy ilyen műfajba csak úgy lehet hiteles, ha a dalokban van tartalom és van benne mondanivaló azaz egy úgynevezett görbetükör.

Zsé

Zsé jövőbeni tervei

Természetesen szeretnék minél feljebb jutni azon a bizonyos “ranglétrán”. Ami tudom nem lesz könnyű és sok a feltörekvő előadó manapság, de nincs megállás töröm előre a saját utam. A dalok sorban fognak érkezni, folyamatosan ezen vagyok. Hamarosan érkezik legújabb dalom ami a Magadba vívod címen lát majd napvilágot.
Csekkoljátok a dalaimat! Ameddig nem érkezik a legújabb ajánlom Nektek a Nem felejtem című legfrisebbet.
Pacsi mindenkinek!

Zsé & Andi Nem felejtem