Hypeman Ali – Az év legjobb DJ-e!

Hypeman Ali, vagyis Ali Mohammed, vagy DJ Hypeman az Ötkert nevű szórakozóhely rezidens DJ-e, aki hetente hozza legfrissebb trap, hip-hop és rnb dalokat. A fiatal közönség rendkívül szereti bulijait és sokan is járnak fellépéseire.

Eddigi karrierje során már több, mint 750 fellépése volt, 7 különböző városban. Szerepelt többek között szerepelt az úszó világbajnokság hivatalos after party-ja, a Nike Store nyitó ünnepsége és még sok más neves esemény vendégeinek a szórakoztatásáért volt felelős.

Rezidens DJ Magyarország egyik legnagyobb hiphop szórakozóhelyeken, például az Ötkert-ben, továbba a Yellow-ban is. 2022-ben Hypeman Ali nyerte meg „Az év legjobb DJ-e” díjat!

Minden tudnivaló Hypeman Ali-ról


Korábbi Hypeman Ali hírek

2023.04. – Megérkezett a „Rap Barkóba” játékunk

@rap.hu DJ Barkóba 😂 DJ Hypeman vs. Vyvy 🎬 #djhypeman #vyvy #barkóba #rapponthu @HYPEMAN @margittaivivi ♬ Originalton – Rap.hu


Hypeman Ali élete és karrierje

Hypeman Ali

Ali Mohamed, szakmailag ismert nevén Hypeman Ali aka DJ HYPEMAN, 22 éves, egyiptomi DJ, 2018 óta Budapesten él és tanul, illetve dolgozik. DJ karrierjét 2021 októberében kezdte, a szakmát autodidakta módon sajátította el. Eddigi karrierje során már több, mint 750 fellépése volt, 7 különböző városban, melyek között szerepelt az úszó világbajnokság hivatalos after party-ja, a Nike Store nyitó ünnepsége és még sok más neves esemény szórakoztatásáért volt felelős.

Leginkább ismert az energikus hangzású szettjeiről és a közönséggel kialakított jó kapcsolatáról. Van egy saját party sorozata, mely THE HYPEMAN SHOW néven fut. A zene mindig is a szenvedélye volt, ezért sem esik nehezére 6 különböző zenei stílusban előadni.

Rezidens DJ Magyarország egyik legnagyobb hiphop szórakozóhelyeken, például az Ötkert-ben, továbba a Yellow-ban is. 2022-ben Hypeman Ali nyerte meg „Az év legjobb DJ-e” díjat!


Hypeman Ali interjú

A napokban érkezni fog majd egy Hypeman Ali interjúnk.


Hypeman Ali videók és klippek

HIPHOP MIX 2022

AFROBEATS AMAPIANO MIX 2022


Hypeman Ali diszkográfia

    • 2018: Hypeman Ali – Hypeman Ali
    • 2023: Hypeman Ali – The Hypeman Show