VZS interjút végignézted?

VZS

VZS vagyis Varga Zsolt neve, az elmúlt sok év alatt egyre szélesebb körben vált ismerőssé azok számára, akik követik a hazai hiphop zenéket és azoknak is biztosan, akik szeretik és követik a magyar hiphop zene és a magyar roma rap világát. Straight outta Nyolcker. VZS ifjú kora óta sokat dolgozik azért, hogy ott lehessen ahol most tart, a hazai zenei ismertség sűrűjében és a hazai rap zene vérkeringésében. Sokan szeretik, de az biztos hogy nem olyan karakterű előadó aki mellett el tud menni egy magyar nyelven hiphop zenét pörgető hallgató. Dinamikus flow-ja és minőségi szövegei teszi őt egyedivé és hitelessé a hazai zenei palettán. Hozzá kell tenni, hogy az utca és a real arcok, inkább szeretik, érzik és értik VZS művészetét.

Varga Zsolttal eddig még nem készítettünk érdekes, átfogó, de mégis informatív interjút, de ez az nap is elérkezett. Szó esett a jelenről és a tervezett sikeres jövőjéről. Dinamikus rapjeivel és csibész szövegeivel sok csibész és hallgató elismerését vívta ki és a józsefvárosi utcákat is meghódította. VZS-vel, vagyis Zsoltival, szívből, baráti hangulatban, és szívből beszélgettünk a kamerákon kívül is az egész magyar hiphop életről, és az ő saját életéről is. Végignézve az interjút rengeteg érdekes infót tudtok meg róla és meglátjátok az igazi embert a klipek és a dalok mögött.

VZS interjú


Minden tudnivaló VZS-ről


VZS interjú

VZS: 8 ker, Jamaica, Azahriah Beef, D8, Pogány Induló


VZS élete és karrierje

VZS - Varga Zsolt

Hamarosan


VZS videók és klippek

VZS – Jamaica pt. 1 – Apartman (2023 EP)

MARIO x KALO BONE x KRETZ x VZS – Birkanyírás | Official Audio

VZS x IGNI x KRETZ – Mrs. Rodalinda (Official Lyrics Video)

VZS – Ostoba Prosti

VZS – Password (Low Budget Video)

VZS – Az éjszaka vár

VZS x JHONATAN MEMPHIS – MIAMI /official video/


VZS diszkográfia

    • VZS – Jamaica pt.1 (Apartman)
    • VZS – Egyedül
    • VZS – Csillogás, gádzsik
    • VZS – Amikor Este…
    • VZS – Password

Korábbi VZS hírek

2023.04. – VZS – Bambi zsír új dal komoly featekkel

VZSMegjelent VZS, M.K, Varga Norbi és IGNI vadonatúj közös dala a Bambi.

G Funk és reggae stílusjegyek jellemzik leginkább a hangzást. Témáját tekintve gengszter love, vagyis csajozós flow, de nem nyálas, hanem csibészes szövegekkel.

Kiváló hangzás, fülbemászó dallamok és megszokott minőségű rappek.

A nyolcadik kerületi utca flow keveredése a nyugati hangzással, és a végeredmény pedig egy kiváló dal lett, vagyis így született meg a Bambi.

Csekkold le!

VZS x M.K x IGNI x Varga Norbi – Bambi (Official Audio)