Rhino – Utolsó dal

Rhino

Rhino “Utolsó dal” névvel megjelent új zenei alkotása amely egy szerelmi kapcsolat lezárásáról szól.

Egy lány aki régen valamikor fontos volt a zenész életében, de mára már a múlté, és ő ebben a dalában elengedi a nő illatát és az emlékeket, valamint a közös képeket a múltból amellyel Rhino végleg lezárja ezt a bizonyos fejeztet és szerelmi korszakot.

Utolsó dal amelyben mindent kiír magából és aztán szélnek ereszti a múltat és várja a jövőt mert bízik még az érkező szép emlékekben amelyek jönni fognak még az életben.
Íme itt az új mjuzik!

RHINO – UTOLSÓ DAL


Korábbi Rhino hírek

2018.10. Rhino – új dala a Szerető

RhinoMa látott napvilágot Rhino legújabb dala “Szerető” címmel.

Rhino egy flörtölést követően elcsábít egy csinos lányt, és mivel ő csak a pillanatnak él, ezért minden ilyen lehetőséggel szívesen él.

Pia, buli, vetkőzés, és egy fülledt éjszaka képei jelennek meg szemünk előtt a dal hallgatása közben.

A szöveg teljesen rendben van: egyszerű, lényegretörő, és fülbemászó.

Ez az én véleményem a dalról, de hallgasd végig és alkoss te is róla véleményt.

RHINO – Szerető


2018.08. Rhino – Calvin Klein új videoklip

Rhino rapperMegjelent Rhino legújabb videoklipje “Calvin Klein” címmel, amely egy hete látható a YouTube videómegosztón. A klip témája tulajdonképpen a szenvedély és a bulizás mint életstílus ötvözése, amelyben Rhino meglát egy gyönyörű lányt, és fellángol benne a szenvedély iránta, majd a klip végére, úgy tűnik a hölgynek sincs ellenére Rhino közeledése, és így tulajdonképpen happy end a vége. A klip tele van fülledt erotikával, látványos beállításokkal, szép popsikkal, igéző szempárokkal és csábos mosolyokkal. Nagyon jó egy péntek esti buli előtt is mint hangulatot fokozó zene, de aki már a buliban van és szeretne ismerkedni, annak is nagyon be fog jönni.

Ti mit gondoltok róla?

Íme itt az eredmény:

Rhino – Calvin Klein