Majka és Curtis – Megjelent a “Füttyös”

Majka és Curtis - Füttyös

Megjelent a “Füttyös” videóklip Király Viktor közreműködésével a Magneoton kiadó alatt. Hatalmas lett a dal nem beszélve a vizuális képi világról!

További információk

Zene: Vámos „Nazbeat” András

Szöveg: Majoros Péter, Széki Attila, Bereczki Zoltán

Mix, mastering: Gresicki Tamás

Producer: Majoros Péter

Rendező / Operatőr (USA) / Vágó / Fényelő: Elek Péter

Operatőr (HUN): Klement Bence, Elek Péter

Drón: Gary Kohan

VFX: Klement Bence

Vision Studio (www.visionstudio.hu)

USA team: Pápai B László, Majoros Csíra Tamás, Boros Részeg Mátyás, Schmidt Beteg Péter, Mikola Nemtudokmenni Tibor, Elek Ember Vagyok Péter, Szeméjes Protein László

Minden tudnivaló Majka és Curtis-ről


Korábbi Majka és Curtis hírek


Majka és Curtis élete és karrierje

Majka élete és karrierje 2009-ig:

Majoros Péter az RTL klub Való Világ című valóságshow-ban tűnt fel, majd műsorvezetőként, színészként és Dopeman segítségével rapperként folytatta pályafutását.

A valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után közös lemezt készítettek.

Így Majka 2003-ban tagja lett Dopeman bandájának, a La Mafia Familának, és Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. [forrás?] Az albumról két kislemez jelent meg: a Kiszavazó show és a Dopemannel készült Dolgok című dalokból.

2004-ben jelent meg Majka (már Dopeman nélkül) második albuma Történt ami történt címmel. Az albumról négy kislemez jelent meg: a Történt, ami történt, a Bom Chicka Wah Wah, a Tysonnal készült Tündi Bündi és a Mondd, ami fáj című dalokból, amelyért VIVA Comet díjat is kapott a legjobb videoklip kategóriában.

2007-ben jelent meg harmadik albuma Húz a szívem haza címmel legújabb albuma. Az albumról eddig három kislemez jelent meg. Az első a Csak méreg című dalból készült.

2008-ban jelent meg a második kislemez, ami egy régi Pokolgép szám, az Ítélet helyett feldolgozása, melyben közreműködik Tyson, Pápai Joci és Game.

2009-ben jelent meg az album harmadik kislemeze az Érezd című dalból, melyben ismét Pápai Jocival rappel. A dalhoz készült videoklip Majka első greenbox technikával készült klipje.

Hamarosan folytatjuk!


Majka és Curtis interjú

Sajnos nincsen jelenleg Majka és Curtis interjúnk. de hamarosan jön.


Majka és Curtis videók és klipek

Majka és Curtis – Csak te létezel (2014)

Majka és Curtis – Bomba Vagy Baby / Belehalok (2011)


Majka és Curtis diszkográfia

  • 2003: Majka – Az ózdi hős
  • 2004: Majka – Történt ami történt
  • 2007: Majka – Húz a szívem haza
  • 2012: Majka, Curtis és BLR – Belehalok
  • 2014: Majka és Curtis – Swing