Black City ✊ Csapat melyre érdemes figyelned

Black City Records

Black City tagjai

Danyi Péter “Jampi”

Sziasztok, Danyi Péter vagyok de rapperként Jampi néven ismernek engem. Kapcsolatom a rap zenével nagyjából 16 éves koromban kezdődött el, ugyanis akkor kezdtem el szövegeket írni, és kis idő elteltével már egy hiphop csapat tagjává válhattam amely az Utolsó Generáció néven pörgött, és melyet én alapítottam meg két jó barátommal együtt. Utólag így visszagondolva már nagyon kezdetlegesnek látom az egészet, bár akkor nagyon büszkék voltunk rá. 😆 Zeneileg itthonról Siska Finuccsi mellett a Bloose Broavaz csapat és kiadó volt rám a legnagyobb hatással. A Generáció csapat 2-3 éves fennállása alatt viszonylag sok dal készült el, melyeket feltöltöttünk a saját YouTube csatornánkra, majd ezt követően 3 év szünetet tartottam a zenei karrieremben, olyan okokból kifolyólag mint, meló, költözés. Ezután jött a Black City-vel való kapcsolatom, amely úgy indult, hogy először csak egy közreműködés volt betervezve Ncaje testvéremmel, de aztán ez annyira jól sikerült, hogy kötelező volt folytatnunk, és igen gyorsan egymásra hangolódtunk vele, így aztán azóta is közösen toljuk ezt az egész dolgot. Szeretnénk a rappeléssel foglalkozni, átadni az embereknek azokat az érzéseinket amik bennünk vannak, és szeretnénk segíteni az embereknek a mindennapjaik során.
Csumi minden Testvérnek!

Csipke Dani “Ncaje”

A polgári nevem Csipke Dani, de itt a srácok Ncaje (enkéj) néven ismernek, ezen a néven tolom a vakert. Lájtos délutánokon a baráti társaságommal együtt kezdtem el még rappelni, nem emlékszem már rá pontosan de szerintem olyan 2011 körül. Egy jó barátommal együtt nyomattuk a rímeket, és a többiek csak a szobában voltak így rajtunk flasheltek vagy épp szövegeket írogattak. Csináltunk egy rap csapatot, ami minden tag becenevének a kezdőbetűjéből állt össze, volt ez volt a Bcsszk, de ezt a későbbiekben én magam egyedül vittem tovább, aztán egyre több volt a munkám, így egy-két évet kihagytam, a zenélésben és most jött el az az érzés, hogy visszatértem Ncaje-ként, és megalapítottuk a Black City csapatot. Az első magyar rappem akit hallottam Junioron kívül az a Feenoochiz volt, aztán jött Siska, utána pedig jött a Bloose Broavaz csapat és kiadó, most pedig a Garázsnál parkolok.
Hamar fel kellett nőnöm, és a barátaim lettek a családom. Olyan ez számomra mint egy igazi nagy család.

Black City Records - Ózd

Varga Barnabás

Sziasztok Varga Barnabás vagyok és több mint 10 éve foglalkozom a zenével. Az első nagy kihívás számomra a 2008-as Megasztár volt, ahol 16.-ikként estem ki a műsorból. Ezt követően egy dalos kislemezt adtam ki, Mága Zoltán segítségével. A Magneoton kiadó által lett megjelentetve, a “Mennyit bír egy szív ” című dalom. Azóta hívtak már pár helyre interjúra, mert egy két videoklip felkeltette az emberek érdeklődését. Vannak saját dalaim amiket én szereztem, valamint játszom szintetizátoron is. Minden stílusban tudok és szeretek énekelni. Jelenleg a Black City a csapatom, és velük csapatom! 😎 A zene az életünk nagyon fontos része.