Egy csavargó – Nyár után és Szomorú Péntek

Egy Csavargó

Egy csavargó nevéről hallhattatok már nálunk itt az oldal hasábjain.

A Nem adhatom fel címen napvilágot dalának megjelenése óta két újabb dal is debütált már az előadó saját csatornáján.

A dal témáját tekintve a szerelem melankolikusabb oldalát mutatja be a hallgatóságnak Egy csavargó szemüvegén keresztül.

Egyik frissebb dala a Nyár után… című dal, amelyet itt tudtok megnézni.

Egy csavargó – Nyár után…🥀(Melankólia Album)

A másik dala a legfrissebb volt, mely a Szomorú Péntek című dala volt és amely az egyik legsikeresebb dala Csavargónak.

A klip nagyjából 1 hónapja jelent meg, témáját tekintve egy számára nehezebb időszak ihlette. A dalt és a hozzá leforgatott videóklipet itt tudjátok megtekinteni és kommentelni.

Egy csavargó – Szomorú Péntek [Melankólia Album]

Egy csavargó továbbra is hajt és halad a kitűzött úton. Meló mellett zenél hiszen számára ez nem hobbi hanem egyfajta életstílus és életvitel. Segítsétek és támogassátok

Egy csavargót egy feliratkozással és osszátok meg dalait hogy szélesebb közönséghez is eljuthassanak dalai és neve, hiszen neki ezt a legfontosabb.

Csak így tovább az úton!


Minden tudnivaló a Egy csavargó-ról


Egy csavargó interjú

Egy Csavargó interjú ❌ Erdély, self-made, 580km, Essemm, BSW, USNK


Egy csavargó videók és klipek

Egy csavargó – Nem adhatom Fel

Egy csavargó – Ez az a hely (Official Video)

Egy csavargó – Egymás ellen (Official Music Video)

Egy csavargó – 580 km ( Album Track )


Egy csavargó élete és karrierje

Egy Csavargó

Kezdhetnénk úgy is hogy Erdélyi álom. Határon túli álom, vagyis Egy csavargó története. Egy olyan feltörekvő MC-t mutatunk most be Nektek az oldalon, aki Erdélyből érkezett az Magyarországra azért hogy megvalósítsa az álmait és azokat élhesse majd utána. Egy csavargó Maros megyéből azon belül is Erdőszentgyörgyről származik. Érdekes történet van a háta mögött.
Gyerekként arról álmodozott hogy sikeres rap előadó lesz és nagy sikereket ér majd el a rap zenében és tapsolnak neki a színpadon állva, de sajnos tudta a rideg valóságot, vagyis hogy otthon bizony nem lesz lehetősége erre.

Suli mellett kezdett el dolgozni a nyári szünetek alatt Magyarországon, majd az iskola befejeztével külföldön próbált szerencsét. Sok országban élt és dolgozott de igazán jól és boldogan mindig csak Magyarországon érezte magát. Egyszerűen ide húzta őt a szíve és úgy érzi hogy meg kell valósítania az álmait és ezért szeretne tenni, ezért döntött úgy hogy szeretne együttműködni az oldallal, hogy a sikerek és az álmok felé vezető úton elindulhasson. Az álmait pedig Magyarországon képzeli el megvalósítani. Amíg iskolába járt igyekezett segítséget kérni másoktól de sajnos nem kapott, és hamar rájött hogy magának kell tennie a sikereiért. Nagyjából egy évvel ezelőtt jött el otthonról úgy szólván: “megyek melót szerzek, összegyűjtök egy kis pénzt, és megcsinálom az első dalom, aztán majd a következőt és így tovább. Persze ebben igazán senki sem hitt, és mondták neki úgy sem lesz ebből túl sok minden, de ő akkor is belevágott.

Üres zsebbel indult neki az útnak, mindösszesen 2.000 forinttal a zsebében. De nem volt se szállása se munkahelye csak szilárd elhatározása hogy a céljait elérje amit kitűzött maga elé. 2 napig “hajléktalanként” élt, aztán a legjobb barátja segítségével annak szülei befogadták. Utána következett a magyar valóság a munkakeresés terén. Jelentkezett ide, jelentkezett oda de hát nagyon nem akart összejönni a dolog és egyre kilátástalanabb volt a helyzete. Utána elment egy pár hét erejéig egy építkezésre dolgozni, hogy pénze legyen. Majd azt követően jelentkezett az egyik kórházba, ahová fel is vették és azóta stabil munkahelye van.
Ezután elköltözött a barátja szüleitől és a kórház nővérszállóján fél évet lakott.

Gyűjtötte a pénzt és mellette zenélgetett. Kezdtek rendeződni a dolgai, ma már saját albérletben él, és lassan eljut oda hogy csak a zenélésre fókuszálhat a munkanap után. Elkezdte írni a szövegeket és szorgalmasan gyűjtötte a pénzt hogy éljen az álmainak. Összejött az első klip is, amit itt találhattok meg. Azután felvett már még 2 új dalt. Most pedig leforgatta legfrissebb klipjét “Egymás ellen” címen. Vagyis Egy csavargó az álmai útját járja nap mint nap. Ez az ő rövid sztorija.


Korábbi Egy csavargó hírek

2020.05. – Egy csavargó – Nem adhatom Fel – zsír új dal

Egy csavargóMegjelent Egy csavargó legújabb dala az 580 km albumáról “Nem adhatom Fel” címen.

Az élete és karrierje menüpont alatt bővebben tudtok olvasni a teljes sztoriról és az életéről.

Nehéz volt az indulása, hiszen szegényebb családban nőtt fel, amit rendszeresen megemlít dalaiban is.

Határon túli magyarként, nagyjából üres zsebbel érkezett az Anyaországba ahol a kezdeti időben napról-napra élt.

Szerencsére ez mára már a sok munkának köszönhetően sokkal jobb képet mutat, de nem felejtette el honnan indult el.

Támogasd azzal hogy feliratkozol a csatornájára, és megosztod dalait, hiszen a hallgatók miatt zenél.

Na meg persze mert nagyon szereti! Csekkoljátok le a klipek és videók között.