Egy csavargó – Erdélyi álom 🌟

Egy Csavargó

Határon túli álom, vagyis Egy csavargó története. Egy olyan friss MC-t mutatunk most be Nektek az oldalon, aki Erdélyből érkezett az Anyaországba azért hogy megvalósítsa az álmait és azokat élhesse majd utána. Egy csavargó Maros megyéből azon belül is Erdőszentgyörgyől származik. Érdekes történet van a háta mögött.
Gyerekként arról álmodozott hogy sikeres rap előadó lesz és nagy sikereket ér majd el a rap zenében és tapsolnak neki a színpodaon állva, de sajnos tudta a rideg valóságot, vagyis hogy otthon bizony nem lesz lehetősége erre.

Suli mellett kezdett el dolgozni a nyári szünetek alatt Magyarországon, majd az iskola befejeztével külföldön próbált szerencsét. Sok orzságban élt és dolgozott de igazán jól és boldogan mindig csak Magyarországon érezte magát. Egyszerűen ide húzta őt a szíve és úgy érzi hogy meg kell valósítania az álmait és ezért szeretne tenni, ezért döntött úgy hogy szeretne együttműködni az oldallal, hogy a sikerek és az álmok felé vezető úton elindulhasson. Az álmait pedig Magyarországon képzeli el megvalósítani. Amíg iskolába járt igyekezett segítséget kérni másoktól de sajnos nem kapott, és hamar rájött hogy magának kell tennie a sikereiért. Nagyjbából egy évvel ezelelőtt jött el otthonról úgy szólván: “megyek melót szerzek, összegyújtök egy kis pénzt, és megcsinálom az első dalom, aztán majd a következőt és így tovább. Persze ebben igazán senki sem hitt, és mondták neki úgy sem lesz ebből túl sok minden, de ő akkor is belevágott.

Üres zsebbel indult neki az útnak, mindösszesen 2.000 forinttal a zsebében. De nem volt se szállása se munkahelye csak szilárd elhatározása hogy a céljait elérje amit kitűzött maga elé. 2 napig “hajléktalanként” élt, aztán a legjobb barátja segítségével annak szülei befogadták. Utána következett a magyar valóság a munkakeresés terén. Jelentkezett ide, jelentkezett oda dehát nagyon nem akart összejönni a dolog és egyre kilátástalanabb volt a helyzete. Utána elment egy pár hét erejéig egy építkezésre dolgozni, hogy pénze legyen. Majd azt követően jelentkezett az egyik kórházba, ahová fel is vették és azóta stabil munkahelye van.
Ezután elköltözött a barátja szüleitől és a kórház nővérszállóján fél évet lakott.

Gyűjtötte a pénzt és mellette zenélgetett. Kezdtek rendeződni a dolgai, ma már saját albérletben él, és lassan eljut oda hogy csak a zenélésre fókuszálhat a munkanap után. Elkezdte írni a szövegeket és szorgalmasan gyűjtötte a pénzt hogy éljen az álmainak. Összejött az első klip is, amit itt találhattok meg. Azután felvett már még 2 új dalt. Most pedig leforgatta legfrissebb klipjét “Egymás ellen” címen. Vagyis Egy csavargó az álami útját járja nap mint nap. Ez az ő rövid sztorija.

Egy csavargó – Egymás ellen (Official Music Video)