69 ft. Nicki Minaj, Kanye West – Mama

6ix9ine-69

Tekashi 69 legújabb videoklipje a “Mama” címmel Nicki Minaj és Kanye West oldalán egy nagyon f*sza kis track dal lett.

Nyilván ilyen közreműküdőkkel az oldalán az ember keményet tud durrantani bár mára már SixNine supersztárrá avanzsált az elmúlt bő másfél év alatt.

Jelenleg ugyan nem túl rózsás a helyzete, hiszen előzetesben várja a tárgyalását és eddig nem sikerüt elintézni hogy szabadlábon védekezhessen.

A jelenlegi állás szerint a tárgyalása 2019 szeptemberében várható.

Ha minden vádpontban bűnösnek találnák SixNine-t akkor akkor a csücsből akár egy kellemetelen életfogyt is kinézhet.
Reméljük hogy ezt el tudja kerülni, mert akkor nehezen lesz több sláger és koncert egy ideig, valamint véget érhet az eddig álomszerűen alakuló karrierje is.

MAMA ft. Nicki Minaj, Kanye WestHirdetés

2018.11. 10. - 6IX9INE - STOOPID FT. BOBBY SHMURDA

6ix9ineTekashi SixNine és Bobby Shmurda együtt "rögzítették" új dalukat, amelyhez Bobby Shmurda a börtönből felvett megeffektelt hívásával csatlakozott, és így lett bevágva 69 új dalába, bár a klipben sajnos nem tudott szerepelni.

A klipben szerepel egy szivárvány színű csodaverda is a Ferrrarinak köszönhetően, és egy jó kis humokfutó is, ugyanis az új klipet egy forró sivatagban vette fel a színek királya Tekashi.

Szokás szerint egy nagyon f*sza dinamikus SixNine-os hangzású dalt kaptunk, amely sláger lett, és még tovább növeli majd 6ix9ine eddig sem kis hírnevét a rap játékban.

6IX9INE - STOOPID FT. BOBBY SHMURDA


2018.09. - 6IX9INE ft Lil Wayne, 21 Savage - INTERNET

Tekashi 696ix9ine most jelentette meg Lil Wayne és 21 Savage oldalán az Internet című dalát, amelyhez egy új "klip" is leforgott, bár inkább egy SixNine koncertfelvétel összevágásából, és egy Lil Wayne, meg egy 21 Savage snittből összetett cumóról beszélünk.

Maga a zene jól sikerült, a hozzá összeállított képi anyag sem rossz, de ez most nem lett olyan nagyon látványos, mint amiket eddig megszokhattunk Tekashi 69-tól.

Persze azért így sem lett rossz, mert hozzá vagyunk nála szokva a magas minőséghez.Amit még érdemes kiemelni hogy Lil Wayne visszatért a játékba a Carter V címet viselő új albumával, ennek apropóján jött 69-tól a közreműködés apropója is.

Itt tudtok rálesni.

6IX9INE ft Lil Wayne, 21 Savage - INTERNET


2018.09. - 6ix9ine Ft. Anuel AA "BEBE" új videoklip

Tekashi Sixnine - 69Augusztus legutolsó napján látott napvilágot 6ix9ine és Anuel AA legújabb videóklipje a "BEBE". A klipben az eddig megszokott angol nyelvtől eltérően Tekashi 6ix9ine most spanyolul rappeli a verzéit, és Anuel is spanyolul küldi a szöveget. Az utóbbi években amúgy is előretört a latin-amerikai stlíusú dallamvilággal bíró zenék, például Luis Fonsi Despacito slágere, vagy J Balvin Mi gente című slágere, de ezt a sort még hosszan leheten folytatni.

A spanyol nyelv előretörése vitathatlan a rapben is, de egy olyan kaliberű rapsztár mint SixNine erre a trendre még jobban ráerősít, ezt erősíti.

A klip tele van jobbnál jobb bombatestű latin lányokkal, akik SixNine-ék minden kívánságát teljesítik ha arról van szó.

A klipet jobbnál jobb és naposabbnál naposabb tájakon forgatták le. A latin nőkből csak úgy sugárzik a buja vágy és a szexualitás.

Szerintünk a klip nagyon ütős lett, de ezt döntsétek el ti magatok!

BEBE - 6ix9ine Ft. Anuel AA


2018.06. - 6ix9ine "Tati" új videoklip

6ix9ineA "Tati" címre hallgató videóklippjében Tekashi 6ix9ine egy "Bloods jeepben" csapatja New York utcáin, az extrém kinézetű ifjú mexikói, valamint puerto ricói vérrel büszkélkedő tehetség.

Köztudott, hogy a "Bloods" az Egyesült Államokban, illetve azon kívül is számos országban rendelkezik tagokkal, és az is, hogy ez egy kemény banda.

Egyik legnagyobb ősi riválisuk, és konkurenciájuk a "Cribs" banda. A Bloods színe a vérvörös, míg a "Cribs" bandájának a kék.

6ix9ine ezzel nyíltan felvállalta, hogy kikhez tartozik, kik a "családja" akik vigyáznak rá az utcán és a környéken.

A klipet érdemes megnézni, mert kemény hangzása van, és a hozzá készített képi világ tökéletesen kiegészíti.

6IX9INE "Tati" Feat. DJ SpinKing


2018.01. - 6ix9ine

SixNine-69-rapperÚgy néz ki valakinek mégiscsak feltűnt Tekashi SixNine tehetsége, és megkínálta egy 7,5 millió dolláros lemezszerződéssel a rappert. A New York-ból származó előadó, aki mára már minden bizonnyal már megéri a belefektetett összeget, mert hamarosan európai turnéra indul. Instagramján keresztül tudatta a nagyvilággal, hogy aláírt egy komplett üzleti megállapodás keretében az "Illuminátusoknak", 7,5 millió dollár fejében.Az Illuminátusok a való életben egy létező, konkrét kiadót takarnak, de 6ix9ine egyelőre nem árulta el további részleteket a megállapodással kapcsolatosan. A pletykák szerint az Interscope Records kiadóját karaja ez az elnevezés, de még semmi sincs hivatalosan megerősítve egyik fél oldaláról sem. Azt még nem ért megjegyezni, hogy a rapper nagyon szeret trollkodni, és ezt a tulajdonságát gyakran kamatoztatja akár egy egy interjú, vagy sajtóhír közlésekor. Természetesen lehet, hogy csak egy jól irányzott figyelem felhívás, ámbár szerintünk ez lehet akár reális esemény is elnézve a művész gyorsan növekvő népszerűségét.


6ix9ine élete és karrierjeHirdetés

6ix9ine-69

SixNine polgári nevén Daniel Hernandez, 1996. május 8-án látta meg a napvilágot New Yorkban, az Egyesült Államokban. A „Gummo” címet kapott kislemezzel és dallal robbant be teljesen a köztudatba, és azóta megállíthatatlanul ontja magából az újabb és újabb slágereket. Sokan mondják róla, hogy még nagy karrier áll előtte, hiszen mindösszesen még mindig csak 22 éves volt ez év májusában, és már széles körben ismertté vált a neve és művészete. Vannak olyanok, akik egyenesen azon a véleményen vannak vele kapcsolatban, az eddigi eredményei alapján akkora tehetség, hogy ő lehet a következő Lil Wayne a rap business-ben.

Korai élete
6ix9ine Bushwickben, Brooklynban nőtt fel, egy mexikói anya és egy puerto ricói apa fiaként. Sajnos ismeretlen körülmények miatt, apját egy golyóval a fejében találták holtan 2009-ben, ami gyökeresen megváltoztatta kis Daniel életét. Mindösszesen nyolc osztályt végzett csak el a suliban, rengeteg munkahelyen megfordult már, és marihuánát, cracket, és kokaint is árult az utcán, hogy egyedül maradt anyukáját anyagilag segíteni tudja.
6ix9ine vagyis 69 karrierje 2014-ben indult el, és az utána következő 4 évben olyan anyagok láttak tőle napvilágot, mint a „Scumlife”, „Yokai” és „Hellsing Station”, melyekkel, feltúnő hajszíne, és színes fogékszerei mellett ezzel is felhívta magára az emberek figyelmét, ugyanakkor meg tudta mutatni a külvilágnak azt, hogy szövegei ugyan agresszívak és ellborultak, ugyanakkor jók rímei és egyedi a stílusa. 6ix9ine erősen kötődik az anime világához, ami egy japán rajzfilmtípus. A korai dalai közül sokban megjelenik a szlovákiai székhelyű FCK THEM zenei kiadó is, illetve már számos interjúból kiderült, hogy mély szálakkal kötődik Csehországhoz, illetve Szlovákiához. Egyik interjújában során azt mondta: „Fel fogom tenni a rap térképére Szlovákiát és Cseheket”

2017-es nagy áttörés
6ix9ine a közösségi médiában igen hamar nagy népszerűségre tett szert részben köszönhetően tehetségének, valamint extrém megjelenésének. A szivárvány minden színében pompázó festett hajával, valamint a szivárvány színű grillzével, és a teljes testét különböző írással vagy éppen számmal készült 6ix9ine logó borírja, amellyel nagy feltűnést keltett, és nagy sikert aratott a publikum soraiban. 6ix9ine 2017 november 10.-én megjelent kislemeze a „Gummo”, végül az amerikai Billboard Hot 100-as listán a 12. helyéig kúszott fel, így 2018 márciusában platinalemez minősítést kapott, az utána következő „Kooda” című dallal pedig a 61. helyig tudott feljutni 6ix9ine a Hot 100-as slágerlistán. A harmadik elkészült kislemeze, mely a „Keke” címet viseli, és melyben Fetty Wap és A Boogie a két közreműködő.

Kétes ügyei
SixNine-t egy esetben megvádolták kiskorú megrontásával, állítólag ugyanis többször is szexuális kapcsolatot létesített egy 13 éves lánnyal, amiről állítólag videofelvételek, valamint számos fénykép is készült. Továbbá a New York-i rendőrség további nyomozást is folytat ellene, ugyanis azzal vádolják, hogy köze lehetett a Chief Keef ellen elkövetett lövöldözéses merénylethez, amelyben többször rálőttek a rapperre, de az túlélte az ismeretlenek által elkövetett támadást. Az ügy még folyamatban van, és mivel az eset június 2.-án történt Los Angelesben,még tart az ügy felgöngyölítése, de bízunk benne, hogy Daniel tudja majd tisztázni magát a hatóságok előtt.


6ix9ine interjú

Sajnos jelenleg nincsen friss 6ix9ine interjúnk de íme található egy korábbi interjú:


6ix9ine videók és klipek
6ix9ine- Billy (2018)

6ix9ine- Keke (2018)

6ix9ine- Gotti (2018)

6ix9ine- Gummo (2017)


6ix9ine diszkográfia

  • 2018: 6ix9ine- Day69 (Mixtape)
  • 2018: 6ix9ine- Keke, Gotti, Tati, Fefe (Singles-Gold minősítés)