TRIPLA – É D E S A N Y A

Tripla legújabb személyes dala még Anyák napján látott napvilágot, mely az édesanyáknak szól, és nem utolsó sorban az új albumon lesz majd megtalálható. A zenei alap pedig egy igazi klasszikustól, még hozzá Tupac egyik híres zenéje a Dear Mama.

Az Édesanya című dal magába foglalja az édesanyáknak azon terheit amit miattunk a vállukon cipelnek, valamint azokat a tetteket amiket értünk tesznek az életünk során.

A dal magába foglalja azt is, hogy sokszor olyan dolgokat teszünk meg annak ellenére is, hogy az Anyukák óva intenek tőlük, de ebből tapasztalunk és ezáltal válunk képessé azt látni, hogy jót akarnak nekünk és szeretnek minket.

Ez az érzés és gondolatiság vezérelte az ifjú győri MC-t arra hogy elkészítse ezt a személyes dalt az Anyukájának.

T R I P L A – É D E S A N Y A (Tanmesék album)


Korábbi TRIPLA hírek

2021.04. – TRIPLA – E N G E D D E L!

TriplaMegjelent a győri Tripla legújabb videóklipje Engedd el! címen, melyben több mint egy hónapnyi videóanyagot foglalt össze és tett egybe a CP-Pictures.

A hanganyag a Kettőfél album második számát takarja, ez pedig egy elég mély témájú trekk.

Az elkövetkezendő három hónapban érkezni fog a Tanmesék című album amely előreláthatólag legalább húsz dalt fog tartalmazni.

Ez lesz az első olyan albuma Triplának amely kézzelfogható formában is elérhető lesz. Rengeteg tehetséges előadó lesz rajta közreműködőként, de hogy kik és hány zenében az egyelőre maradjon még titok.

Addig is pörgessétek a legújabb zenét és klipet az Engeddel! címen megjelent alkotást.

T R I P L A – E N G E D D E L! ( O F F I C I A L V I D E O )


Bemutatkozik a győri TRIPLA

TRIPLA

TRIPLA egy Nyugat-Magyarországról ezen belül Győr városából származó fiatal rap előadó, aki tizenkét éves kora óta foglalkozik zenével, pontosítva négy éve aktívan zenél melyeket az interneten oszt meg hallgatóival.

Amikkel jobban foglalkozik az MC, Producer, Stúdiózás. Producerként Magic Mushroom Music néven tolja és egyik nagyon jó barátjával közösen alkotják a CP-Picture nevű, videók szerkesztésével foglalkozó formációt is. Győrben él, alkotásaival szeretné kivenni a részét egy szebb világ megteremtésében.

Szóló karrierjének kezdete előtt tagja volt a Zorall Beats Crew-nak, másfél éve egyedül járja az útját. A 2020-as évben kiadott egy nagyobb lélegzetű albumot, valamint kettő kisebb albumot is jó pár frankó videóklippel, és idén 2021-ben is legalább ennyivel készül a hallgatóinak kedveskedni immáron saját zenei alapokra. Kövessétek a győri MC-t!

Csekkoljátok le Tripla dalait a saját YouTube csatornáján.

T R I P L A – Z Ö L D [ O F F I C I A L V I D E O ]