Nemazalány X Lil G exkluzív 😎 interjú 🎤

Nemazalány-Lil G

A magyar csaj rap két újonnan berobbant képviselőjével Lilivel és Fannival vagyis Lil G és Nemazalány duójával őszintén és lazán beszélgettünk, egy nagyon közvetlen interjú során. 👏 Tudtátok azt hogy Fanni katonának készült? Igazából a videózás és producerkedés az igazi nagy álma, és szeretne jobban benne lenni egy-egy zenei projekt háttérmunkálataiban. Lil G pedig szeretne tetovált model lenni. Személyükben két fiatal, motivált, vagány csajt ismerhettünk meg, akik nemcsak a szövegeikben hanem privátban is ugyanolyan lazák és jó fejek, sőt privátban talán lehet még lazábbak is. 😎 Az interjú során fény derült az igazi motivációikra, mit gondolnak a hazai rap élet egyes tagjairól, mint például Essemm Tomiról, M-Squad-ról, Lmen Prala-ról.🎶 Szó esett a múltról, érintettük azt is akikkel nincsenek már jóban vagy szakmai kapcsolatban. Szóba került az X-Faktor műsorában történt szereplés hátteréről. 🎤 Beszéltünk a Last Projekt Records eddig elért sikereiről, tagjairól és magáról a kiadóról is a tagjairól mint például Esőember, French Dox, Rajmund, Jng Boro, Shiduro és a Lil G illetve Nemazalány kapcsolatáról, és a srácok kapcsolatához a LPR-hoz. Beszéltünk továbbá a 2019-es évre tervezett nagyszabású terveikről, új dalokról és új videoklipekről, valamint olyan közreműködésekről amiket a lányok szeretnének megvalósítani.

Lil G és Nemazalány 💯 Exkluzív interjú 🎤


Korábbi Lil G és Nemazalány hírekHirdetés

2018.10. – Nemazalány x Lil G #egyetlenszerelem

Nemazalány -Lil GNemazalány és Lil G új közös dala az #egyetlenszerelem címmel jelenet meg az elmúlt napokban a lányok hivatalos csatornáján.

Ez most nem a rappes, vagánykodós, keménykedős vonalat hozza, hanem betekintést enged a lányok nőiesebb oldalába is, ahol megmutatják hogy a maszk mögött két igazán érzékeny lány van, két érzékeny lélekkel bíró csajszi, akik szívből vágynak az elsimerésre és a szeretetre, akár a magánéletben akár a közönségük tagjai által.

Ők is szerelmet keresik, de az út alatt ők is egyre többet tapasztalnak és élnek át, amiből a konzekvenciákat levonva fejlődnek tovább.

Szerintem mély és személyes dal lett!

NEMAZALÁNY x LIL G – #egyetlenszerelem


2018.10. – NEMAZALÁNY x JNG BORO – MENNYIRE FÁJ…

NemazalányNemazalány és Jng Boro közös dalának premiere a “Mennyire fáj” frissen jelent meg a LPR gondozásában, és máris sokan meghallgatták az új szerzeményt. A korábbi negatív kommentek és fikázások most meglepő módon elmaradtak, sőt kimondottan dícsérték azt hogy Nemazalány egy teljesen új és őszinte hangvételű éneklős dalt készített a korábban megszokott rappelős stílusa helyett. A kommentelők túlnyomó többségének véleménye szerint ez a fajta új irányvonal és stílus kimondottan jól áll Fanninak, és sokan írták azt, hogy inkább ezen a vonalon maradjon meg ezt folytassa tovább.
Majd a jövőben kiderül az, hogy ez csak szárnypróbálás, vagy egy előre meghatározott koncepció, és terv része a kiadó managementje valamint az előadó közös megbeszélése alapján. Mindenesetre igazán pop-os vonal lett, inkább egy összebújósabb romantikusabb dal lett, de egyáltalán nem lett rossz, sőt! Fanni nagyon nőies és csinos a videoklipben, megmutatja érzelemdús és mélyebb oldalát is, amely engem kimondottan megfogott.

Hallgassátok meg, és mondjátok hogy jól sikerült e vagy sem.

NEMAZALÁNY x JNG BORO – MENNYIRE FÁJ…


2018.09.-LIL G – Manipuláció

Lil GPár órája látott napvilágot Lil G új szóló dala amely Manipuláció címen látott napvilágot a Last Projekt Records kiadó gondozásában.

A szöveg provokatív, és Lili keményen megmondja a véleményét azokról a halgatóiról, oltják vagy eddig beszóltak neki.

Szókimondó és szemtelen dumák, olyan Lil G-s lett.

Elég gengszteres lett ahogy pisztolyt lóbálva szövegel, a háta mögött álló “maszkos” kemény legényekkel.

Az biztos, hogy sok kritikát kapott érte, és a kommentelők egy részének nagyon bejött, míg mások nagyon negatívan írtak az új dalról.

Itt az új motyó, most szólóban Nemazalány közreműködése nélkül.
Hallgassatok rá és mondjátok el az új dalról a véleményetek.

LIL G – Manipuláció


2018.08.- Nemazalány, Lil G – Unikornis videoklip

Nemazalány és Lil G közös dala és legújabb videoklipje, kicsivel több mint egy hete jelent meg a YouTube csatornájukon, és a 4. felkapottabb videóvá nőtte ki magát a csajok új videóanyaga. Az elmúlt időben a csajrap műfajában az egyik, ha nem a legnépszerűbb előadókká váltak a lányok. Nemazalány és Lil G stílusára jellemzőek a beszólós és kritikus szövegek, de tulajdonképpen sok szempontból sok szinten a valóságot is közvetítik, és nem csak elcsépelt sorokat tolnak a dalokon, hanem egyfajta mondanivalót is közvetítetnek a hallgatóik felé. Van benne egy nagy adag irónia, társadalomkritika, és saját lencsén keresztül tartanak egy görbe tükröt a magyar zenei hallgatóságnak és társadalomnak. A videó képi világa, és annak színessége a rózsaszín unikornisos beállítása ellentétes a dalban hallható szöveggel. Jó kis klip lett, valószínűleg a nézettsége és a népszerűsége is még jobban az egekben lesz. Legyetek rajta!

Itt található az új videoklip.

NEMAZALÁNY x LIL G – UNIKORNIS