Bemutatkozik az L.B.S. – Új csapat a színen

L.B.S.

L.B.S. csapat kezdetei

Az egész történet 15 évvel korábbra nyúlik vissza, ugyanis ekkor találkoztak egymással a srácok, akik az idők elteltével mára már úgy érzik hogy testvérekké váltak. Volt egy pár év amikor nem igazán tartották egymással intenzíven a kapcsolatot, de ez az egész 3 évvel ezelőtt úgy változott meg, hogy amikor Csupy látta hogy Fool kis verseket posztol a Facebook-ra és ő ezen felbuzdulván, mert hogy ő is írogatott rímeket otthon a kis füzetébe, arra gondolt, hogy mi lenne ha együtt összedobnának valami jó témájú f*sza is szöveget. Ahogy ez megtörtént, közösen megvették az első, bár utólag elmondható hogy nem a legjobb minőségű mikrofonjukat azért, hogy felreppeljék a szövegeiket, mert úgy voltak vele, hogy egy próbát biztosan megér. A legelső track felvétele után, folyamatosan jött számukra az ihlet, és egyre jobban érezték azt, hogy talán ez lesz az ő útjuk, és ezzel szeretnének majd a későbbiekben foglalkozni. Havi szinten dobálták ki az új zenéket a saját YouTube csatornájukra. Számukra is meglepő módon egyre magasabb és magasabb lett a nézettség, és ezzel párhuzamosan a feliratkozók száma is nőtt. Az ismerőseik, barátaik, is elkezdték támogatni őket, hogy jó lesz az amit csinálnak, csinálják csak tovább ezen az úton, és ne hagyják abba. Ők pedig megfogadva a tanácsokat így is tettek, és folytatták az álmaikat.

L.B.S. közreműködések

Ahogy teltek múltak a hónapok, egyre többet szerettek volna elérni a srácok, illetve a számukra fontos emberek is szerettek volna jobban belemélyedni a magyar rap kultúra pezsgésébe. A kezdet kezdetén volt két srác, akikkel külön külön felvettek ugyan 1-2 közös dalt, de mivel túl nagy durranás nem volt, így abban maradtak, hogy csak úk ketten nyomják tovább, úgy ahogy ez elején elkezdték. De aztán ismét változás jött a páros életébe és felvették a kapcsolatot egy új harmadik személlyel. Ő egy Pesti srác, a nevét nem árulhatják még el, de volt pár tehetségkutató műsorban mint énekes, illetve neki is szintén vannak közreműködései egy rapper sráccal. Sokat beszélgettek arról, hogy kinek mit jelent a zene, és milyen sikereket szeretnének közösen elérni, a srác pedig azt mondta nekik, hogy lát bennünk egy kis fantáziát, és mivel alapokat meg klippeket amúgy is szokott készíteni, próbálják meg együtt azt az egész zene projektet. Már közel másfél éve dolgoznak együtt saját alapokkal és saját grafikákkal.

L.B.S. - Fool & Csupy

L.B.S. fellépések

Eddig volt már két fellépésük is, az egyik egy ismerősük általi bemutatkozó téma volt, a másik pedig ugyanennek a bulinak a szervezőjének köszönhető, ugyanis megtetszett neki, és ezáltal lehetőséget kaptak arra hogy felléphessenek az oroszlányi nagyszínpadon és nagyjából 300 ember előtt reppelhessenek. Ugyanezen a rendezvényen ott volt még tübbek között Burai Krisztián, illetve Lola is. Hatalmas élmény volt ez számukra, mert mindig is ennyi ember előtt akarták volna nyomni, így ez olyan volt számukra mint egy kisebb beteljesült álom. Ez a buli 2018 December 7-én volt megtartva az Adventi program sorozat keretében. Mindkét fellépés után, interjút is adtak, és bent voltak az Oroszlányi TV-ben is. Azóta ismét beszéltek a szervezőkkel, és úgy néz ki, hogy idén is lehetőséget kapnak egy fellépés erejéig.

L.B.S. célok és álmok

5 évvel ezelőtt még nem is gondolták volna azt, hogy valaha is belekezdenek a zenei karrierbe, persze régen és most is csak rapp zenét hallgattak, és csak álmodozni mertek arról, hogy milyen nagyszerű érzés lenne színpadon, sok ember előtt tolni a saját szüvegeiket saját zenéikre. Eddig ez bizonyos szempontból teljesült is, viszont az út még nagyon hosszú, és elég rögös is ahhoz, hogy ezt a pályát tovább tudják kamatoztatni. Úgy érzik, hogy ezt nem szabad befejezniük, és addíg hajtják a reppelést amíg még ennél is nagyobb sikereket nem érnek el.

A srácok legelső önálló videója:

L.B.S. -Rímképző [Official Music Video]

Itt pedig a legújabb videójuk:

L.B.S. -Nem Gengszter Rap! [Official Music Video]

L.B.S. srácok zenei csatornája