Cashvérek és Geddo Interjúk

Geddo

Készítettünk mind Geddoval, mind pedig a az egész Cashvérek csapatával egy-egy átfogó interjút, melyet itt tudtok megnézni.

Geddo interjú

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

Geddoval, a Cashvérek formáció egyik oszlopos tagjával beszélgettünk kiváló hangulatban egy jót, szakmai témákat és viccesebb témákat is érintve. Geddo számára a zenélés mint önkifejezés, kiemelt fontossággal bír. Geddo és a Cashvérek tagjai számára is nagyon fontos a véleménynyilvánítás akár zenei, akár egyéb önkifejezési témákban is, nem szokták véka alá rejteni a véleményüket a dolgokról. Jellemző mind Geddora, mind pedig a Csahvérek csapatára, hogy stílusuk megosztó, sokak számára már-már megbotránkoztató, ugyanakkor nyers és őszinte. Ez az adás szintén egy remekül sikerült Instagram villáminterjúnk az eddig megjelentek közül, erről nézőink számára Geddoék gondoskodtak ezúttal Budapestről, nem pedig Felvidékről. Sok témát érintettünk, de ezek mellett a jó hangulat garantált ebben a videóban is. Ha szereted és követed Geddo és a Cashvérek közösségét, valamint zenei munkásságát, akkor érdemes ezt végignézned! @_hatony_ @cashverek5 @dhiopadru #Geddo #Cashvérek #Crizzly #Dhionn #Hidegcsapviz #Öcsi #magyarrap #magyarhiphop #hiphop #rap #rapponthu #interju #raphu #hunrap

Ein Beitrag geteilt von Rap.hu (@rap.hu) am

Cashvérek interjú

CA$HVÉREK interjú | Geddo, Dhionn, Crizzly, Hidegcsapvíz, Öcsi


Sokan kértétek tőlünk azt, hogy számoljunk be Geddo-ról az oldal hasábjain, mert szerintetek bejövős a cumója.

Akkor teljesítjük azt amit sokan kértetek tőlünk. Geddo Vérfarkas című új dalát tűztük ki az oldalunkra.

Valószínűleg horror film rajongó az MC, hiszen azok a képek amiket szövegein keresztül lefest a hallgatóságának, a kritikai szemlélet és a horrorisztikus képek között van félúton.

Aki szereti ezt a scarcity-s vonalat, annak mindenképpen tetszeni fognak Geddo dalai. Én személy szerint nagyon kíváncsi lennék arra, hogy ehhez milyen klip forogna le, vagy milyen képi világ passzolna a legjobban.
Reméljük egyszer erre is sor kerülhet, hogy forog hozzá egy jó kis videóklip, és be tudunk nektek számolni arról is.

Itt tudjátok meghallgatni az új dalát.

GEDDO X KOMANDER – VÉRFARKAS