DR BRS x T. Danny x KKevin – Juanita – Premier az oldalon

DR BRS

Arcpirító kollaborációval jelentkezik DR BRS melyet még a felesége sem hagyott szó nélkül! Elkészült a Juanita.

DR BRS összeállít a YouTube két legnagyobb fenegyerekével, T.Dannyvel és KKevinnel, a végeredmény pedig magáért beszél! Elegáns környezetben készült a pompás klip, DR BRS alkotótársai pedig szemérmetlen rapbetétekkel veszik le lábukról a kiszemelt Juanitát. A pikáns beszólásokkal tarkított dalban a két fiatal a maximumot hozza, de persze „jó az öreg a háznál”, a slágergyárosban ezúttal sem kell csalódnunk.

„A „Juanita” egy Mohaman-dal áthallás, és mivel nagyon szerettem a korán elhunyt rapper munkásságát, ezért szerettem volna egy dallal is tisztelegni előtte egyszer. Ennek most jött el az ideje”- fejtette ki DR BRS.

A „Juanita” igazi fiatalos nyári sláger, könnyed dallama fülbemászó, a refrén azonnali dallamtapadás, a szövegről meg csak annyit, hogy minden hölgy felkötheti a bikinijét. A forró hangulatú klip exkluzív helyszínen forgott, a Le Til Kúriában, ahol a forgatás teljes időtartama alatt perzselő volt a légkör, ennek ellenére mégis BRS arca égett, hiszen a klipben másnap a felesége koppint az orrára, nem is akárhogy! A parádés csattanót itt lejjebb tudjátok megnézni.

DR BRS x T. Danny x KKevin x Monkeyneck feat. Király Linda – Juanita


Minden tudnivaló a DR BRS-ről


DR BRS interjú

DR BRS interjú ❌ Hol van az a lány, Geszti, Király Viktor 🤴 Jamie Foxx


Korábbi DR BRS hírek

2021.02. – DR BRS – Csak még egyszer – Személyes videóklip – premier

DR BRS Könnyfakasztó szerzeménnyel jelentkezik DR BRS

Az éjszakai élet koronázatlan királya, a slágergyáros Béres Attila rendhagyó dallal érkezik. A több tízmilliós megtekintéseket generáló DR BRS ezúttal saját szerzeménnyel jelentkezett, amit 2014-ben kezdett el, végleges formát azonban idén öltött. Egy csodálatos rekviemmel tiszteleg édesanyja előtt.

Ő volt a legjobb barátom, mindent megbeszéltünk a csajozástól kezdve, sikereken át, a kudarcokig. Édesanyám volt a legnagyobb kritikusom és a legnagyobb rajongóm is, aki kegyetlenül őszintén mondta el mindig a véleményét”- mondta a szerző.

Béres Attila 2014-ben veszítette el édesanyját, a dal első sorai akkor születtek. Kiforratlan, de annál érzelmesebb szavak, amelyeket több, mint hat év távlatából újra felelevenített. Az emlékdal különlegessége is ez, hiszen 6 éven keresztül formálódott, tisztult és lobbant, míg elnyerte végső hangzását.

Ez a közel 7 év megtanított arra, hogy félig tele lássam a poharat és ne félig üresen. Ez egy olyan dolog amit az ember nem tud befolyásolni, elfogadni tudja és együtt élni vele. Örülni hogy ennyi időt is együtt tölthettünk, valakiknek sajnos ennyi sem jutott. Hálás vagyok, hogy az ő fia lehettem, vagyok és maradok”- emlékezik vissza DR BRS.

A klipben Attila édesanyját is megismerhetjük, hiszen a videóklip képsorait saját felvételekből állították össze, ehhez csatlakozott tavaly született kisfia is, aki már csak fényképről ismerheti a nagymamáját.

„Sajnálom, hogy nem élheti meg a sikereimet, nem láthatja az unokáját. De tudom, hogy odafentről figyel, fogja a kezemet és mindig a jó irányba terel. Mindenkinek ilyen Anyát és barátot kívánok!”- zárta DR BRS.

A dalban egy csodálatos zongora is borzolja a kedélyeket. A szívfacsaró alapban az Artisjus-díjas zongorista, Kardos Norbert játszik, aki személyesen is ismerte DR BRS édesanyját.

A DJ Szövetség tavaly DR BRS-t választotta az év áttörésének, ami nem meglepő, hiszen DR BRS „Hol van az a lány” című mega slágerének berobbanása óta futószalagon szállítja a jobbnál-jobb slágereket, nemrég megjelent, Berkes Olivérrel közösen újragondolt „Évszakok” című daluk, Kollányi Zsuzsival és Lotfi Begivel árdolgozott „Régi nyár” című szerzeményük a rádiós repertoár elengedhetetlen része, a Varga Viktorral és Bigával közös „Koccintós” bulihimnuszt pedig már 15 milliószor pörgették a YouTube-on.

DR BRS – Csak még egyszer (Official Music Video)


2020.12. – DR BRS – Az év underground DJ szakmai díjazottja – Gratulálunk!

DR BRSRendhagyó évet követően, többször is elnapolt díjátadó után végre fény derült az idei büszkeségekre, ugyanis átadták “Az év DJ-je” szakmai díjakat az év mainstream, illetve underground DJ-je, az év producere, az év áttörése kategóriák nyerteseinek, valamint az idei életműdíjasnak.

A DJ Szövetség idén Metzker Vikit választotta az év mainstream DJ-jének, 2019 áttörése pedig nem más, mint Béres Attila, azaz DR BRS lett a szakmai zsűri szerint.

A döntés nem meglepő, hiszen DR BRSHol van az a lány” című mega hitjének berobbanása óta futószalagon szállítja a jobbnál-jobb slágereket, nemrég megjelent, Berkes Olivérrel közösen újragondolt „Évszakok” című daluk már megközelíti az 5 milliós lejátszást is YouTube-on és a Spotify toplistáin is előkelő helyen szerepel, míg Kollányi Zsuzsival és Lotfi Begivel árdolgozott „Régi nyár” című szerzeményük a rádiós repertoár elengedhetetlen része, a Varga Viktorral és Bigával közös „Koccintós” bulihimnuszt pedig már 14 milliószor pörgették a YouTubeon.

DR BRS - Az év DJ díjazottja

Metzker Viki idei éve nemzetközi és hazai elismerésektől és sikerektől hemzseg, 2020 mainstream DJ-je pedig remekül helyt áll ebben a férfiak uralta szakmában, ráadásul nem is először, hiszen 2015-ben és 2016-ban is ő vehette át a legjobbnak járó díjat.

Metzker Viki - Az év DJ díjazottHazánk legszebb lemezlovasa legutóbb az MTV EMA hazai befutói között szerepelt, mint egyetlen női jelölt, nemrég ő keverhette újra a Warner Music felkérésére Anne-Marie és Doja Cat közösét, nem sokkal előtte pedig a Corona slágerének újragondolásával nyerte el a nemzetközi közönség elismerését, hiszen „Rhythm Of The Night” című szerzeménye a világ legnépszerűbb zenei áruházának TOP 100-as eladási listáján a második helyig jutott és olyan sztárok támogatását is megkapta többek között, mint David Guetta vagy Don Diablo.

DR BRS DJ

Viki nem csak a klubtörténelembe írta be magát, hiszen Curtissel közös „Szívemen Szárny” című szerzeményük a rádiók játszási listáiról sem hiányozhat. A track hatalmasat szólt a YouTubeon is, több, mint 3 millióan látták már, de a lemezlovas már többször is megmutatta, hogy rapperként és énekesnőként is megállja a helyét a hazai zenei szcénában – Dukai Reginával és Miss Mood-dal közösen meneteltek hatalmasat „Titok” című slágerükkel.


2020.11. – DR BRS X Berkes Olivér – Évszakok

DR BRSBalázs Fecó 1987-es szerelmi balladája a mai napig kitörölhetetlen, generációkon átívelő, kortalan sláger, az egyik legszebb és legismertebb lírai dal a magyar poptörténelemben.

Közel 25 év után pedig elérkezett az idő, hogy a klasszikus új köntöst kapjon. A friss változat először a Sztárban Sztár döntőjében csendült fel tegnap este, ahol Berkes Olivér mellett Balázs Fecó is színpadra lépett.

Sajnos DR BRS élőben nem lehetett ott, mert a múlt héten pozitív lett a koronavírus tesztje, így ő csak a kivetítőről vett részt a produkcióban.

„Mindketten rajongunk Fecó munkásságáért, ez a dal pedig az egyik kedvencünk. Hatalmas élmény és egyben megtiszteltetés volt az eredeti refrént belefűzni a saját zeneiségünkbe”- mesélte Berkes Olivér.

„Már régóta kerülgettük egymást Olivérrel, de valamiért a közös projekt váratott magára. Kellett hozzá a tökéletes dal és időzítés. A csillagok most végre összeálltak, így tető alá tudtuk hozni az „Évszakok”-at. Álomszerű volt Olivérrel együtt dolgozni”- tette hozzá DR BRS.

A felvétel új részeihez a dallamot Berkes Olivér írta, DR BRS és az Artisjus-díjas Hujber Szabolcs pedig közösen egy aktuális, 2020-as szövegkörnyezetbe tették azt. A hangszerelést Szabó Zé készítette, aki számára fontos volt, hogy az „Évszakok” magával ragadó világát megtartsa, ugyanakkor egy friss, igazán mai hangzást adjon a dalnak.

Óriási öröm számomra, hogy ez a dal évtizedeken át meghatározó eleme lehetett a lejátszási listáknak. Nagyon megtisztelő, hogy a mai napig ennyien ismerik és szeretik, és boldog vagyok, hogy Olivér és Attila éppen ezt a szerzeményt választotta, ebben a formában pedig már a legfiatalabbak is megismerhetik és szerethetik”- mondta az újdonságról Balázs Fecó.

A LeHoDaNel által rendezett klipben Frindik Nóra táncművész gyönyörű mozdulatait láthatjuk.

DR BRS X Berkes Olivér – Évszakok (Official Music Video)


2020.04. – Dr Brs & Herceg – Tökéletes minden centi

DR BRSA feldolgozások nagyágyúja, DR BRS most visszatalált igazi énjéhez, és ismét forró dallamokra táncoltatja a lányokat és fiúkat – ezúttal a fantasztikus hangú Herceggel közreműködve.

A romantikus ihletésű track szövegét Molnár Ferenc Caramel írta, és annyira megtetszett a bulidoktornak, hogy írt is rá egy rappet.

Herceggel már sokszor terveztünk együtt dolgozni, de valahogy sosem jött össze, most azonban összeálltunk, és egyből egy bombasztikus dalt raktunk össze a magyar reggaeton királlyal” – mesélte lelkesen DR BRS, aki már Király Linda, Király Viktor, a Halott Pénz és a Jazz+Az előadókkal együttműködve is készített közös slágert hatalmas sikerrel. A „Tökéletes minden centi” az első saját, nem feldolgozás szerzeménye a közkedvelt „Koccintós” óta, amelyben Biga és Varga Viktor énekelt.

A Herceg és Béres Atka újdonsága a fülledt, nyári, szerelembe esős éjszakákat idézi, egy igazi csajozós nóta – ahogy a szerelemdoki fogalmazott.

Hallgassátok meg a YouTube egyik legnagyobb hazai kedvencének, és az elképesztően kreatív DR BRS közös friss dallamát. Ennek a klipnek minden centije tökéletes!

DR BRS x HERCEG – Tökéletes minden centi (Official Music Video)