Dollár Sudli – Mindenki Pablo – hamarosan új klip

Dollár Sudli

A Dollar Sudli néven tevékenykedő felvidéki rapper, aki évek óta foglalkozik hiphop zenével.

A newschool stílus felé hajlik erről árulkodik utóbbi két videóklipje is, a MARBELLA és akkor mivan?! címen megjelent alkotás valamint az Empire.

Legújabb videóklipje kapcsán árulta el nekünk azt hogy az új vizuális anyag az eddigiekhez hasonló lesz, mely a Mindenki Pablo címet kapta.

Hamarosan neki is állnak majd a forgatási munkálatoknak. A megjelenés pontos részleteinek nyomon követéséhez is iratkozzatok fel YouTube csatornájára és nézzetek körül a többi videója között. Reméli hogy már nagyon várjátok az új videóklipet.

Addig is bővebb infókért Itt tudtok feliratkozni Dollár Sudli csatornájára.


Korábbi Dollár Sudli hírek

Dollár Sudli bemutatkozó

Dollár Sudli

Dollár Sudli neve a felvidéki rap zenét hallgatók egy részében már jól ismert. Egy olyan Komarnóból származó rapper, aki már a 90-es évek végétől kezdett el rappelni és 2000-től már színpadon állt. Erős odamondogatós szókimondó szövegeivel hívta fel magára a figyelmet, provokatív viselkedése többször is kiütötte a biztosítékot a hallgatóknál. Az utóbbi egy évben 2 videóklipet is kiadott, az “és akkor mi van?!” címen megjelent anyag, mely 2019 októberében látott napvilágot és amely megbotránkoztatta a hallgatóit.

A klipet Spanyolországban forgatta le egész pontosan Marbellán. A stílusváltás nem mindenkinek tetszett annyira.. Dollár Sudlitól nem megszokott new school stílusra váltott át a Rapper, az utóbbi videóklipje az EMPIRE ami nemrég jelent meg, szintén a new school stílust képviseli és futurisztikus scifi helyszínt jelenít meg a videóklipben ahol már az angol tudását is megmutatja. A pikáns, itt-ott humoros ám erős kifejezésekkel üzen mindenkinek.

Azt üzeni hogy marad ennél a new school stílusnál, ugyanakkor nem feledi a régi cuccokat sem. Hiszen minden fent marad a Dollár Sudli YouTube csatornáján. Már dolgozik is az új dalokon és új  videoklippijein, melyet hamarosan meg szeretne jelentetni ha minden úgy alakul ahogy eltervezte azt.

Dollár Sudli EMPIRE 2020 official music video

Dollár Sudli – MARBELLA és akkor mivan?!