Bruno x Spacc: “Nem vágyunk megtekintésre”

Bruno x Spacc

A Kincsem Parkban 2022 júniusában megrendezésre került Holi Peace fesztiválon kaptuk el egy rövid beszélgetésre Bruno x Spacc-ékat a Backstage-ben, ahol beszélgettünk sokadjára egy f@szát és királyat.

Elmesélték nekünk az utóbbi idők zenei sikereit, és hogy milyen impulzusok érték őket az elmúlt időszakban. Szóba kerültek a nyári koncerttervek, valamint hogy milyen tervekkel készülnek a nyárra és a közeljövőre.

Ezen kívül még pár érdekes dolgot érintettünk, de mindent azért nem árulunk el. Bruno-val és Spacc-al barátként beszélgettünk, ahogy szoktunk ♛️.


Minden tudnivaló a Bruno x Spacc-ról

Bruno x Spacc interjú

AZ ORSZÁG ELSŐ Bruno x Spacc interjúja | Visz A Vérem | Budán vagy Pesten | Manuel, T. Danny | Party


Bruno x Spacc élete és karrierje

Bruno x Spacc

Bruno x Spacc vagyis Pető Brúnó és Tóth László rap duója az utóbbi 2 évben berobbant a hazai hiphop életben és sikert sikerre halmoznak a srácok. Nevük egyre több mindenkinek ismerős ma Magyarországon, de azoknak szinte biztosan, akik szeretik és követik a magyar rap és new wave rap világát. Bruno x Spacc, számos hatalmas slágert gyártottak le, melyet több millióan néztek meg. Időarányosan, ilyen rövid idő elteltével kevesen produkálnak ilyen nézettségű klipeket és dalokat a YouTube-on. Mindezek mellett még szemtelenül fiatalok, így egészen biztosak lehetünk abban hogy ha ilyen ütemben fejlődnek, akkor egészen nagy magasságokba tudnak jutni a magyar hiphop palettáján. A fiatalok és azon belül a fiatal lányok nagy kedvenceivé avanzsáltak, de emellett eddig szerények maradtak és két lábbal állnak a realitás talaján.
Lehet őket szeretni, vagy nem szeretni, de az biztos hogy nem olyan srácok akik semlegesek tudnak maradni a hallgatók számára. Az utóbbi bő egy évben berobbantak a fiatalok köztudatába és a srácok sikert sikerre halmoznak. Biztos vagyok benne hogy sokat fogjátok még Pető Brúnó és Tóth László, vagyis Bruno és Spacc nevét hallani a jövőben. Elsőként készítettünk a srácokkal egy nagyon alapos és átfogó interjút a kezdeti indulásról, a névválasztásról, a jelenről, valamint a jövőbeni terveikről. A Bruno és Spacc duója az elmúlt rövid idő alatt hatalmas és országos sikereket ért el, népszerűségük azóta is töretlenül szárnyal felfelé azon a bizonyos “képzeletbeli ranglétrán”. Sok sikert kívánunk nekik a jövőre nézve!


Bruno x Spacc videók és klipek

Bruno x Spacc – Keverem ( OFFICIAL MUSIC VIDEO )

Bruno x Spacc – Budán vagy Pesten ( OFFICIAL MUSIC VIDEO )

Bruno x spacc – Mondtam már ( OFFICIAL MUSIC VIDEO ) ( Prod by Gherah )

Bruno x Spacc – Érzi a tekintetem ( OFFICIAL MUSIC VIDEO)( prod by : Call Me G )

Bruno x Spacc – Túl sokan ( OFFICIAL MUSIC VIDEO )(prod by : Fewtile )

VALMAR – Visz A Vérem ft. Bruno x Spacc vs Manuel (Official Music Video)


Bruno x Spacc diszkográfia

  • Bruno x Spacc – Bruno x Spacc (2020)

Korábbi Bruno x Spacc hírek

2021.03. Bruno x Spacc – Keverem

Bruno x Spacc legfrissebb Keverem című dala egy igazi fine dining alkotás lett.

Azért használjuk a gasztronómiai kifejezést, ugyanis a videó képi világa és a szövegvilága a gasztronómia témakörét járja körül.

Tulajdonképpen a dal tele van áthallással némi erotikus utalással, illetve a vad bulikra való utalással is.

A dal zenei alapja SoundShine nevéhez fűződik, aki egy igazi latinos, déli hangzású beattel kedvezett a srácoknak. Egy nagyon hangulatos igazi fiatalos sláger lett.

Csekkoljátok le a klippet a videók alatt. Az interjúnkat pedig forrón ajánljuk akár a srácok dalszövegében felbukkanó szószát.


Bruno x Spacc dalszövegek

Bruno x Spacc – Budán vagy Pesten Dalszöveg

Bruno x Spacc – Keverem Dalszöveg

Bruno x Spacc – Érzi a tekintetem Dalszöveg

Bruno x Spacc – Mondtam már Dalszöveg

Bruno x Spacc – Túl sokan Dalszöveg

Bruno x Spacc – Az élet megy tovább Dalszöveg

Bruno x Spacc – Cella Dalszöveg

Bruno x Spacc – Piszkos Pénz Dalszöveg

Bruno x Spacc – Fiatal bajnokok Dalszöveg