Sneakerness Budapest 2023

Sneakerness Budapest 2023

A Sneakerness Európa vezető sneaker eseménye, és most Párizs, Amszterdam, Milánó, London, Köln és Zürich után először kerül Budapesten megrendezésre. A Sneakerness Budapest nem csak egy esemény, hanem egy misszió, hogy megmutassuk a világnak, hogy mire is képes a magyar sneaker kultúra. Vedd meg most a jegyed most, hogy találkozhass a nemzetközi sneaker világ legmeghatározóbb képviselőivel, válogathass a világ legmenőbb sneaker forgalmazóinak a gyűjteményéből.

Limitált sneakerek sosem látott mennyiségben 6.000 négyzetméteren. Párizs, Amszterdam, Milánó, London és Zürich után 2023. november 11-12-én először kerül megrendezésre Budapesten, a Millenárison a Sneakerness, Európa vezető Sneaker eseménye, színes programokkal teli sneaker és streetwear vására. Hazai és nemzetközi márkák legjobb árait és ajánlatait itt fogod megtalálni. Itt találod a hivatalos facebook eseményt.

Kétnapos program highlight-jai:

  • A világhírű hypebeast nagypapa Gramps és unokája @jaadiee egész nap fotózkodni fognak veletek, sőt még az új “By Gramps” márkájukat is elhozzák.
  • Jeff Staple, a nemzetközi sneakervilág legendája, a 16 és fél millió (!) forint értékű Nike Pigeon Dunk kollab alkotója, először Sneakerness-re és először Magyarországra látogat az új “Not Just Sneakers” című Rizzoli könyvével. Kizárólag az eseményen kapható Staple x Sneakerness Budapest kollekcióval készülünk nektek.
  • Rap.hu Battle Aréna – hallgasd élőben a legjobb rímeket és legnagyobb szófordulatokat. Élőben csapnak össze az ország legjobb battle-rapperei, egy a leghíresebb magyar rapperekből álló zsűri előtt.
  • OTL fellépés november 11.-én, szombaton. Presented by True To Sole
  • Manuel meet and greet, dedikálás – fotózkodás november 12.-én. Presented By True To Sole
  • Nyerj sneakert a helyszínen a Foxpost autómatáinkból. Extra limitált giveaway-ekkel érkezünk
  • Szerezd be a kiszemelt cipőd “steal” áron, tehát piaci ár, sőt akár bolti ár alatt.
  • Mutasd meg a legjobb dobásaid a kosárpályán vagy csak lógj egész nap a haverjaiddal a pályán és figyeld az extránál extrább dunk-okat.
  • Különleges nemzetközi márkák és privát eladók, akiknek a sneakereit és ruháit eddig csak online vadásztad vagy akár még nem ismerted, de imádni fogod.
  • Uncsi a választék a turikban? Kiválasztott nemzetközi vintage boltok fogják a legexkluzívabb vintage darabjaikat Budapestre hozni. Legyen szó akár Tiktok-trendi motorosdzsekikről vagy ritka régi foci- és kosármezekről.
Sneakerness Budapest 2023

Szerezd be az early bird jegyed most, hogy mindenki más előtt egy órával bent lehess az eseményen és a legjobb áron kiálított sneakereket és ruhákat szerezhesd be. Nézd meg testközelből a több millió forint értékű cipőket, szerezz be magadnak egy „steal“-t, tehát piaci ár alatti értékben eladó sneakert a sok ezer kiállított sportcipőből.

Találkozz a nemzetközi sneakerkultúra személyiségeivel, vagy a kedvenc magyar rappereddel. Gyere akkor is, ha csak a cipőket nézegetnél, megnéznél élőben egy rap battle-t vagy kosaraznál egyet ebben a különleges hangulatú két napban. Különleges shopok és nyereményjátékok is várnak a helyszínen.

Jegyek a oneticket.hu-n! Ott találkozunk!