RAPOCALYPSE Budapesten az Arzenálban!

Rapocalypse Budapest Arzenal

El tudnátok képzelni Budapest szívében egy rendezvény sorozatot ami a rap zene minden rétegét egybe öleli? Ahol egyaránt megtalálható a drill a trap a boom bap és a kőkemény magyar underground? Ahol mindíg változatos formába jelennek meg kedvenc előadóid, a régiek az újak a kicsik és a nagyok? Ha igen akkor kapaszkodj, mert a képzelet Október 21.én kezd testet ölteni a valóságban ugyanis 2023.10.21.-én kezdetét veszi Budapesten az Arzenálba a RAPOCALYPSE ami remélhetőleg titeket is megfertőz!

A Supernova music szervezésében az első bulin Bio, Ketioz, 3,14, Essemm, a varázsgomba krú és az itthoni hip-hop két meghatározó Dj-e fog jelen lenni: Dj Kool Kasko, Dj Arre.

Jah…És akár te is! Rendezvényünk utolsó eleme egy 1,5 órás open-mic ahol megmutathatod a tehetséged, a legnagyobbakkal állhatsz egy színpadon és aki a legnagyobbat virítja jutalmul a következő rendezvényen worm up lehetőséget kap! Jól hangzik igaz? Nincs más dolgod mint vásárolni a rendezvényre egy jegyet, amit az alábbi linken tudsz.

Rapocalypse Budapest Arzenal