Missh vs. BSW Beef

Ebben az esetben sem tudunk „igazi Beef-ről” beszámolni, mert nem születtek konkrét beef dalok, hanem inkább egy egyoldalú bekóstolásról van szó. 2019 végén a BSW megejelentette a „Csöcsök és segg” című videóklipjüket, ami tulajdonképen csajokról, szexről, pénzről meg úgy általában is flexelés-ről szólt. Semmilyen különösebb mélyebb mondanivalója nincs, hanem egy sima „represent” videó lett, amiben Meklód és Gaben bemutatják azt, hogy milyen dolguk van és hogyan élvezik a sztárságból adódó életstílust. Egy pillanatra sem állt szándékukban ezzel a dallal megváltoztatni a világot, így az ember nem is várhatja ezt el, ez sokkal inkább egy lazulósabb dal lett, ami arra szolgál, hogy az emberek hallgassák, bólogassanak rá és jól érezzék magukat.

Csöcsök és segg
A kurva élet

Nem szól ránk senki
Megtehetünk bármit
..
Most nézd, most nézd
Betemet ez a sok pénz, sok pénz
Most nézd, most nézd
Ez a sok pina hogy néz, hogy néz

BSW – Csöcsök és segg

Mi eddig nem tudtunk arról a szóbeszédről, hogy a BSW és Missh esetleg nem lennének jóban egymással, hiszen egy csomó olyan közös zenei produkció van, amikben mindketten együtt szerepeltek, ilyen például G.w.M., vagy Herceg egyes dalai. Mégis Missh valamilyen okból kifolyólag személyes provokációnak vette ezt a klipet és egyik este Instán sztoriban kifejezte mit is gondol a BSW-s srácokról. Konkréten miközben rögzíteni akarta a gondolatait, egy iPhone-t is hazavágott. Az üzenet lényege az, hogy Missh leszarja a pénzt és hiteltelennek tartja ezt a kijelentést a BSW-től, mert szerinte a BSW-nek nincs elég pénze és amúgy sem szarják le, hanem pont hogy mindent megtesznek érte.

Missh kiakadt a BSW új felvágós klipjére, nem tartja hitelesnek a duót

Ez az új BSW klip ez amúgy mi a fasz? … Ezért vagyok kiakadva, az olyan faszfejekre, akik eljátsszák, hogy szarnak a pénzre!

Missh, Instagram, 2019

De itt nem állt meg Missh, hanem nem sokra rá így folytatta:

Missh, Instagram, 2019
Missh, Instagram, 2019

Itt találjátok meg a Missh Instagram sztoriját

2020-ban is jöttek kisebb fajta beszólások Missh részéről, például a következő sztoriban is. A BSW melett Rico irányában is üzent

Missh Rico BSW Beef
Forrás: Missh Instagram (2020)

Úgy tudjuk a BSW duója erre egészen a mai napig nem reagált, ahogy azt a bevezetőnkben is már megírtuk, ez inkább egy kisebb diss mint egy véresen komoly beef és még az is egyoldalú volt.