Nipsey Hussle – Nyugodj Békében

Nipsey Hussle

A nyugati parti rap élet egyik meghatározó alakjává nőtte ki magát az a Nipsey Hussle akit sokan viccből Snoop Dogg eltitkolt gyermekének nevezték különböző Social Media felületeken.

Volt ugyan hasonlóság, de ez inkább csak kitaláció. Rendőrségi források szerint a rapperre 2019. március 31-én sajnos többször is rálőttek saját ruházati boltja a Marathon Clothing parkolójában, amely a 3420 West Slauson sugárúton található Dél-Los Angelesben Californiában.

A leszámolás helyszínén két másik sebesültet is találtak. A hírek szerint mindhárom áldozatot kórházba szállították, ahol sajnos Nipsy Hussle 33 évesen elhunyt.

A hír hallattán több híres sportoló, és színész, illetve rapper és zenész fejezte ki részvétét a Nipsey halála kapcsán különböző Social Media felületeiken.

Egyes szemtanúk azt állítják, hogy az egyik lehetséges gyanúsított padlógázzal menekült el egy járműben a helyszínről.

Ezzel az egyik legutolsó klipjével búcsúzunk tőle.

Nispey, Nuygodj békében! A zenéd mindig velünk él majd. Béke Veled!

Nipsey Hussle – Double Up Ft. Belly & Dom Kennedy


Korábbi Nipsey Hussle hírek

2012.12. – Nipsey Hussle – Status Symbol új videó

Nipsey HussleNipsey Hussle, akit korábban mindenki Snoop Dogg egyik eltitkolt nem hivatalos zabigyerekének tartott, vagy legalábbis sokan ezzel viccelődtek, mert egészen különös módon hasonlít a nagy rapperre.

Már már Nipsey Hussle-nak nem kell ilyen hírverés, hiszen az elmúlt évek során felépítette karrierjét a rap bizniszben, és nevet szerzett magának.

A los angeles-i születésű rapper, mára már beírta magát a westcoast rapperek közé, és rajongótábora folyamatosan növekszik.

Most jelentette meg legújabb videóklipjét Buddy-val amely a “Status Symbol” néven látott napvilágot, és egy egész püpec kis cucc lett.

Itt tudjátok végignézni a motyót.

Nipsey Hussle – Status Symbol 3 Ft. Buddy

2018.10. – Nipsey Hussle – Double Up hosszú videoklip

Nipsey Hussle

Nipsey Hussle vadonatúj dala és a hozzá készített videójához komplett sztorit kerekítettek, majdnem olyan mint egy kisfilm.

Szerintem kicsit eltúlozták a klip idejét és hosszát, de maga a dal és a hozzá gyártott képi anyag mindenképpen jól sikerült.

Tele jó csajokkal, szép tengerpart, villa, minden ami kell egy jó kis videóba.

A sztorit nem lövöm le ami a videóban található.Nézzétek meg!

Nipsey Hussle – Double Up Ft. Belly & Dom Kennedy