Lil Skies – Real Ties

Lil Skies

Lil Skies új dala szerintem nagyon adja.

A most megjelent Real Ties címet viselő legújabb dala és klipje szerintem rövid időn belül elég népszerűvá és nézetté válik majd a Lil Skies rajongók körében.

A téma mi más mint a rap klippekből jól ismert témák úgy mint: lovetta, csajok, bulik és hogy éljünk úgy hogy lazán de mégis gazdagon.
Az utcai snittek is egésze jól sikerültek, jól feldobják a látványt.

Lessetek rá!

Lil Skies – Real Ties


Minden tudnivaló Lil Skies-ről


Korábbi Lil Skies hírekHirdetés

2013.12. – Hamarosan

Hamarosan


Lil Skies élete és karrierje

Lil SkiesHirdetés

Kimetrius Foose (született 1998. augusztus 4-én), professzionálisan Lil Skies néven ismert, a Pennsylvaniai Waynesboro amerikai rapperjében, akit jelenleg All We Got az Atlantic Records aláír. Két legjobb kislemezük megjelent a Billboard Hot 100-ban: “Manapság” (# 55) és “Vörös Rózsa” (# 69). A fő címke debütáló mixape, a Dark Rose élete 2018. január 10-én került kiadásra, és a Billboard 200-as táblán a 10. helyen állt. Az albumot a RIAA 2018. november 9-én hitelesítette

Lil Skies korai élete

Foose 1998. augusztus 4-én született Chambersburgban, Pennsylvaniaban többnemzetiségű szülőkhöz. Foose 4 éves korában kezdett dalokat írni. Az apja, Michael Burton, Jr., egy hip-hop művész, akit professzionálisan „Dark Skies” -ként ismertek. Foose színpadi neve az apja lejátszása Foose és családja a Pennsylvaniai Waynesboro-ba költözött, amikor a harmadik fokozatban volt.

11 éves korában apja sérült meg a munkahelyi kémiai robbanásban a Rust-Oleum üzemben, Williamsport közelében, Marylandben. A kettő az Atya-Son Talk albumra írná a helyreállítási folyamatot. Korábbi középiskola 2016-ban és röviden részt vett a Pennsylvaniai Shippensburgi Egyetemen, mielőtt elkezdett volna összpontosítani a rap karrierjére.

Lil Skies karrierje

2016 októberében a Foose megnyitotta a Fetty Wapet a Shippensburgi Egyetemen [6], majd 2017 januárjában kiadta első Alone-ját. [9] 2017 júliusában kiadott két dalot, a “Red Roses” -et, a Landon Cube  és az “Off The Goop” című filmben, a Sprite Lee-vel. Később más dalokat is kiadott abban az évben, köztük a “Rude” és a “Jealous of Jealousy.”

Foose kislemezei repertoárja az Atlantic Records figyelmét kapta, aki a saját címkéjével, az All We Got. 2018. január 10-én kiadta első nagy címkéjét, a Formátum, a Sötét Rózsa életét. Az album # 23 -en debütált a Billboard 200-as diagramon, és a 10. számú csúcsra ugrott.  A “Napjaink” és a “Vörös Rózsa” dalok (mindkettő Landon Cube-val) a 85-es és a 98-as számú Billboard Hot 100 listán debütáltak, és azóta elérte a # 55 és # 69 csúcsokat (illetve). ] 2017-ben nemzeti szinten turnézott Lil Uzi Vertvel, és 2018-ban elkezdte a “Sötét rózsa életének” című turnét .

2018. május 4-én, a “Pleasure” a Dark Rose életéből, amelyet a Billboard Hot 100-on adtak ki, és amelyet a RIAA tanúsított Gold-ként. Május 31-én megjelentette a “Tudom, hogy” címmel, a Yung Pinch csúcsán a 79-es Billboard Hot 100-on.


Lil Skies interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális Lil Skies interjúnk.


Lil Skies videók és klippek

Klip – Cím (2018)


Lil Skies diszkográfia

    • 2016: Lil Skies – Good Grades.Bad Habits 2
    • 2017: Lil Skies- Alone
    • 2018: Lil Skies- Life of a Dark Rose (Aranylemez)